İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
10 Haziran 2018 Pazar - 21:53

Dadaş duası: ‘Allah ‘Tayyipsiz’ gün göstermesin’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Abdurrahmangazi Hazretlerinin duası, Alvarlı Efemin ‘Mevlaya emanet olsun’ niyazına mazhar Dadaşlar’ın yüreklerinden süzülen dua bir: ‘“Allah ‘Tayyipsiz’ gün göstermesin.’ Amin’ dedi.

Dadaş duası: ‘Allah ‘Tayyipsiz’ gün göstermesin’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Abdurrahmangazi Hazretlerinin duası, Alvarlı Efemin ‘Mevlaya emanet olsun’ niyazına mazhar Dadaşlar’ın yüreklerinden süzülen dua bir: ‘“Allah ‘Tayyipsiz’ gün göstermesin.’ Amin’ dedi.

DADAŞLAR AK ÖNDERE VEFADA YARIŞ HALİNDE

Seçim Çalışmaları kapsamında adını Erzurum’a sahabetlik eden Sahabe Abdurrahmangazi Hazretleri, duruşunu Alvarlı Muhammed Lütfü Efendi’den alan Abdurrahmangazi Mahallesinin konuğu oldu. Esnafı ziyaret ederek 24 Haziran süreci, Erzurum’a dair beklenti, ülke ve il gündemine ait tespitleri alan Milletvekili Aydemir, ‘2 mümtaz şahsiyetin ifade bulduğu Abdurrahmangazili dadaşlar AK Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vefa ve sadakatte yarışıyor. Allah tutuklarını altın etsin.’ dedi.

AYDEMİR SEMT PAZARINDA ESNAFLA SÖYLEŞTİ

Semtte Cuma günü kurulan pazarda esnafla hemhal olan Milletvekili Aydemir, ‘Abdurrahman Gazi Pazar ziyaretimizde esnafın, alışveriş yapanların yansıttıkları muhabbetle enerji depoladık. Abartı yok: Yüzde yüze yakın, “Allah ‘Tayyipsiz’ ve AK Partisiz gün göstermesin” niyazlarına muhatap olduk! Kulağa değil, aleme aşikar; samimi ve kalbi. Vefalı olanlara amin demek düşer. Bizde amin diyoruz.’ yorumunda bulundu.

AK İSTİŞARE

AK Parti Palandöken ilçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Abdurrahmangazi AK Parti Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Aydemir, partililerle gündemi yorumladı, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Aydemir değerlendirmesinde, ‘Öyle muhkem bir aileyiz ki, AK Partinin en küçük birimi ile Genel Merkezimizin çalışma tarzı arasında fark yok. Palandöken İlçesi Abdurrahman Gazi Mahalle Başkanlığımız da bunlardan biri. Gün boyu çalıştık; gayretleri muhteşemdi. Teşekkür ziyaretinde bulunduk. ‘ ifadesini kullandı.

M. LÜTFÜ EFENDİ CAMİ CEMAATİYLE HASBIHAL

Cuma namazını Erzurum’un ufuk şahsiyeti Muhammed Lütfi Efendi Hz.lerinden alan camide eda eden Milletvekili aydemir, cami cemaatiyle hasbıhal etti. Aydemir, ‘Siyaset halk için, halka göre ve hak ölçüsünde hizmet üretmek sanatı.  AK Partinin geliştirdiği bu tarifle yürüyoruz... AK Palandöken teşkilatımızla Erzurum’u ifade eden esaslı isim Muhammet Lütfü Efe Camii’nde Cuma kılıp dadaşlarla kucaklaşıyoruz. Nasip edene şükür.’ değerlendirmesini yaptı.

MELAHAT ANANIN AK ÖNDERE VEFA VURGUSU

‘Abdurrahman Gazi mahallemizi dükkan dükkan, sokak sokak gezip, hemşehrilerimizle ak davamızı paylaştık. 16 yıllık AK Parti iktidar sürecini ve öncesini kıyas yapıp hakşinas dadaşların kabullerine mazhar olduk. Bu güzel halden pay sahibi yapana sonsuz şükür. ‘ diyen Milletvekili Aydemir, konuk olduğu bir işyerinde işletme sahibi dadaş anasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hayır dualarını paylaştı. Aydemir, ‘ Meryem suresi 96. Ayet’in hayata yansıyan hali. “İman edip iyi işler yaparsanız sizin için gönüllere sevgi yerleştiririm” muştusu. Oğlu ve geliniyle triko imalatı yapan Melahat ablam diyor ki, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ı yüreğimden kimse çıkaramaz.” Kaydıyla semt sakinlerinin Cumhurbaşkanına olan muhabbet ve hürmetini vurguladı.

AYDEMİR KAHVEHANELERİ DOLAŞTI

Milletvekili Aydemir, iftar coşkusunu paylaştığı Abdurrahmangazi semtinde, sahura kadar olan zaman içinde kahvehaneleri dolaşarak, dadaşların nabzını tuttu.  Milletvekili aydemir, ‘Abdurrahman Gazi, Karayolları üzerindeki kahvehanelerde sahura kadar sohbet ve gelişmeleri istişare ettik. Erzurum’un meselelere bakıştaki pozitif enerji noksanı giderek azalıyor. Yapılanlara teşekkür eden noksanlar için talepte bulunan dadaşlarla iftihar ediyoruz. Gün boyu gezdiğimiz Abdurrahman Gazi muhiti, çocuk-genç-yaşlı 24 Haziran için özel bekleyiş içindeler. AK Parti  iktidarının lezzetini tatdık; yokluklar, yoksulluklar ve sıkıntılar üzerine kurgulanan siyasete artık geçit yok” diyorlar. Yürekten paylaşıyoruz.’ dedi.

Etiketler:
 
Aydemir: Hınıs kardeşlik coğrafyasının zirvesi
 
Aydemir’den Avusturya Başbakanına tepki
DİĞER HABERLER
Aydemir: Hınıs kardeşlik coğrafyasının zirvesi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Mekke ile aynı meridyeni ...
Aydemir: ‘Dadaş anaları cumhurbaşkanımıza duacı’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir: ‘Dadaş anaları cumhurbaşkanımıza duacı’ dedi.
Aydemir: “Hedefimiz; Büyük Türkiye idealidir”
 AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Aziz milletimize sevdalı ...
 
Aydemir: "Erzurum, bir vicdan, bir iman kalasıdır"
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum, bir vicdan, bir ...
Aydemir: ‘Hınıs bir vefa coğrafyasıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir seçim çalışmaları kapsamında ...
Aydemir: ‘Karar Tek: Erdoğan ufkunda bütünleşmek’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Gözbebeğimiz, yüreğimiz ...
 
Aydemir Tortumlu dadaşların konuğuydu
AK Parti Erzurum Milletvekili, 27’inci dönem milletvekili adayı İbrahim ...
Aydemir: “Ak liderimizle 2023’lere yürüyoruz”
AK Parti Erzurum Milletvekili, 27. dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ...
Aydemir: ‘Dadaşın teveccühü ak lideredir’
AK Parti Milletvekili, 27’inci dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM