İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
3 Haziran 2018 Pazar - 16:46

Aydemir: “Ak liderimizle 2023’lere yürüyoruz”

AK Parti Erzurum Milletvekili, 27. dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “Hakkı teslim bir kadir şinaslık, milli irade için nefsini adayanlara sadakat bir erdem, vefa da eşrefi mahlukat olmanın gereğidir.

Aydemir: “Ak liderimizle 2023’lere yürüyoruz”

Dadaşlar hakkı teslimde müttefik, vefa ve sadakatte ise ittifak halinde. Ortak karar AK liderimizle 2023’lere yürümekte kararlıyız” dedi. 
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, seçim çalışmaları kapsamında Uzundereli Dadaşların konuğu oldu. AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek, ilçe Başkanı Fatih Ertek, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclisi temsilcileriyle bir araya gelen Aydemir, ilçe, il ve bölge gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu, AK Yönetimin seçim sürecine değgin tespit ve öngörülerini kaydetti. 

Uzundere marka ilçe olduğunu ortaya koydu 
Uzundere Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Aydemir, “Başkanımız Halis Özsoy’la yerel çalışmaları konuştuk. ‘Sakin Kent’ gibi çok özel bir markayı İlçe kütüğüne yazdırdıkları için kendilerine teşekkür ettik. Büyükşehir Belediyemizle uyum içinde çalışma sahada hemen fark ediliyor. Uzundere marka ilçeler konseptimizin huzur ve sükûnet vurgusu. Bunu sağlayanlara müteşekkiriz.” dedi. 
Milletvekili Aydemir, “Uzundere ilçemiz seçim çalışmaları kapsamında kaymakamımız ve kamu kurumu çalışanlarıyla da bir araya geldik. 24 Haziran sonrası AK Parti’nin 16 yılda ilçemize kazandırdıklarının fevkinde gelişmeler olacağının altını çizdik. Uzundereli Dadaşların AK sürece katkılarını yakinen müşahede ettik.” yorumunu yaptı. 

Uzundereli Dadaşlar vefada kararlı 
Milletvekili Aydemir AK Parti ilçe Başkanı Fatih Ertek ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek, esnafın şükür ve hamd niyazlarını paylaştı, 24 haziran seçim süreci hakkında görüşlerini aldı. Aydemir yaptığı değerlendirmede, “Esnaf ziyaretiyle Uzundere’yi baştan sona kat edip, hakşinas hemşehrilerimizin AK Parti ‘ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘a duydukları itimat ve itibara muhatap olduk. Ve Uzundere’yi de 24 Haziran için bilenmiş bulduk. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. 

Aydemir’den Kirazlı buluşması 
İlçe içindeki ziyaret ve temasları sonrasında, Uzundere’nin marka yerleşim alanlarından olan Kirazlıda Dadaşlarla buluşan Milletvekili Aydemir, ilçe başkanlığınca düzenlenen etkinlikte köy sakinlerine seslendi, 24 haziran seçimleri konusundaki hassasiyet ve AK sürece itimatları konusunda teşekkürlerini sundu. Milletvekili Aydemir, “Kirazlı, Uzundere’nin cennet misali bir köyü. Ahali ise mülayim, munis, mümin. Girdiğimiz her seçimde AK Parti kadrolarını bağırlarına bastılar. Ziyaretimizde bu halin yeniden yaşanacağını gördük. Kendilerine sonsuz şükranımız var.” dedi. 

‘Allah birliğimizi, dirliğimizi daim kılsın’ 
Uzundere ziyaretinin iftar etabında Büyükşehir çadırında dadaşlarla Ramazan ayı heyecan ve coşkusuna ortak olan Milletvekili Aydemir yaptığı sunumda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi, ‘Allah birliğimizi, dirliğimizi daim, AK önderimizle 16 yılda yazılan milli diriliş destanımızı aziz kılsın.’ niyazında bulundu. Milletvekili Aydemir, “Yüzlerce hemşehrimizin varlığı ile bereketlenen iftar vakti, ülkemize 16 yılda çağ atlatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye bol ganime duayla daha anlamlı hal aldı. Uzundere her zaman olduğu gibi Rabia’ya sadakatte, AK öndere vefada kararlı. Allah niyetlerini mübarek kılsın.” dedi.

 

 

Etiketler:
 
Aydemir: ‘Dadaşın teveccühü ak lideredir’
 
Aydemir Tortumlu dadaşların konuğuydu
DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Dadaşın teveccühü ak lideredir’
AK Parti Milletvekili, 27’inci dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ...
Aydemir: “Dadaşlar 24 Haziran’da tarih yazacak”
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili ...
Aydemir: ‘Ak önderin ufkundan ayrılmayız’
Aydemir, ‘Dadaş lafzında AK Parti hamiyet, fazilet ve izzet seferberliğinin ...
 
Ak Parti adayları yatırım ve projeleri anlatıyor
AK Kadrolar, Erzurum’da yoğun bir çalışma temposuyla adeta arı gibi çalışıyor.
Aydemir: “Ak dava mazlumların duasıdır”
Aydemir, ‘Dadaşlar AK davayı, Mazlumların kalası, ecdadın duası, tarihin ...
Aydemir’den milli irade vicdanı vurgusu
Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşlar, küfranı nimet edenlere inat, şükürde ...
 
‘Cumhurbaşkanımız milletimiz için bir velinimettir’
AK Parti Erzurum Milletvekili, 27. Dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ...
Dadaştan Dadaşça tarif: Erdoğan Yiğit adam
AK Parti Erzurum Milletvekili ve 27’inci dönem Milletvekili adayı İbrahim ...
Aydemir: AK Parti Milli iradenin sesidir
Aydemir, ‘Laf ola torba dola siyaseti’ AK Parti ‘ye fersah fersah uzak. ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM