İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
2 Haziran 2018 Cumartesi - 16:48

Aydemir Tortumlu dadaşların konuğuydu

AK Parti Erzurum Milletvekili, 27’inci dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘Alvarlı Efemin ‘kilidi mülki islam’ ve ‘derbendi ehli iman’ olarak tarif ve tasvir ettiği Erzurum, 24 haziranda dadaş kararlığını bir kez daha ortaya koyacak.

Aydemir Tortumlu dadaşların konuğuydu

AK Parti Erzurum Milletvekili, 27’inci dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘Alvarlı Efemin ‘kilidi mülki islam’ ve ‘derbendi ehli iman’ olarak tarif ve tasvir ettiği Erzurum, 24 haziranda dadaş kararlığını bir kez daha ortaya koyacak. O karar, ‘Cumhurbaşkanımız Erdoğan neredeyse biz oradayız’ kararıdır.’ dedi. 


AYDEMİR’DEN TORTUM BULUŞMASI 
AK Parti Erzurum Milletvekili, İbrahim Aydemir seçim çalışmaları dolayısıyla Tortum’un konuğu oldu. Tortum ilçe Başkanı Ömer Hancı ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelen Aydemir, AK Parti ilçe yönetimiyle istişarede bulundu. İlçe’de Büyükşehir Belediyesi çadırında Tortumlu dadaşlarla iftar neşve ve coşkusuna ortak olan Milletvekili Aydemir, ilçe muhtarlarıyla 24 haziran seçim sürecini değerlendirerek, ülke gündemini ele aldı. Taşbaşı, Akbaba, Konak, Çamlıca, Y. Sivri köylerini ziyaret ederek Tortum halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sevgi, şükran ve hürmet duygularını paylaşan Aydemir, Tortum YİBO’da eğitimcilerle bir araya gelerek, ülke, bölge ve il gündemi ile eğitimde AK süreç üzerine meşverette bulundu. 


TORTUM EĞİTİM İLÇESİ 
Milletvekili Aydemir, ‘Tortum Belediyemizi ziyaret ve ardından YİBO’da eğitimci kardeşlerimizle bir araya geldik. “Vatan müdafaasının en emin yolunun eğitim olduğu” müştereğinde gelişmeleri değerlendirdik. İlçemizdeki Milli Eğitim yatırımlarını ve ihtiyaçları istişare ettik. Tortum marka ilçeler konsepti içinde bir eğitim ilçesi olma kararlılığında.’ dedi. 


ŞÜHEDAYA MİNNETTARLIK VURGUSU 
Tortum Kaymakamlığını ziyaret ederek, kaymakamlıkça şehit Ailelerine yönelik olarak düzenlenen iftar etkinliği ve yine bu kesime yönelik çalışmalar için teşekkür eden Milletvekili Aydemir, ‘ 
Tortum Kaymakamımızın Şehit ailelerimiz için verdiği iftara katılanlar ve eğitim camiasıyla bir araya geldik. “Bu dünya bir dağa, işlerimiz ise seslenmeye benzer. Akis o sesleri bize iade eder” yaklaşımını dillendirip, şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ettik. Onlar var ki varız. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.’ niyazında bulundu. 


HANCI VE YÖNETİMİYLE TORTUM İSTİŞARESİ 
İftar öncesinde AK Parti ilçe yöneticileriyle istişarede bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Tortum İlçe Merkezinde yaptığımız çalışmaları, Seçim Koordinasyon Merkezi ve AK Parti İlçe binamızda Sayın Ömer Hancı başkanımız ve yönetici kardeşlerimizle değerlendirdik. Tortum’u bu defa Türkiye genelinde birinci olma kararlılığında gördük. Gayret bizden tevfik Hakk’tan.’ yorumunu yaptı. 


MUHTARLAR ZİRVESİ 
Aydemir, ‘İftara doğru yüzü aşkın Tortumlu muhtar ve köy/ Mahalle temsilcisiyle bir araya gelip 24 Haziran’ın ehemmiyetini vurguladık. Bizden çok daha duyarlı topluluk, “Gece, gündüz durmayın” tembihatında bulunup, sandıklarla iblisi cenahlara mesaj vereceklerini belirttiler. AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı sergiledikleri vefa ve sadakat her zamanki gibi gıpta edilecek düzeydeydi. Rabbim hepsinden razı olsun.’ dedi. 


İFTAR ÇADIRINDA ORTAK NİYAZ 
İftar neşvesini Büyükşehir Belediyesi çadırında Tortumlu Dadaşlarla birlikte idrak eden Milletvekili Aydemir, katılımcılara hitap ederek, ‘Rabbim Devletin dirliği, vatanın birliği, milletin bütünlüğü ve milli iradenin ebedi kardeşliği için şühedamızı aziz kılsın. Rabiamızı daim eylesin. 28 şubat zulümlerini, 15 temmuz ihanetlerini sergileyerek milli iradeye kefen biçmeye çalışan iç ve dış şer odaklarını ise ilelebet zelil eylesin.’ duasını yaptı. 


AYDEMİR TAŞBAŞI’NDAYDI 
Milletvekili Aydemir Tortum’daki çalışmaları kapsamında Taşbaşı köyünün konuğu oldu. Taşbaşılı dadaşlara hükümetin AK tarım yaklaşımı ve tarımsal teşvikler konusunda bilgilendirmede bulunan Aydemir, ‘Tortum Taşbaşı köyümüzde, tarımsal teşviklere dönük ayrıntılı bir sohbet yapıp, AK Parti iktidarlarıyla yeniden yükselen tarımsal üretim ivmesinin 24 Haziran sonrası çok daha iyi noktalara ulaşacağının altını çizdik. Hemşehrilerimizden yönelen destek ve teveccüh kalb-i ve tam. ‘dedi


AKBABALILARLA GÜNDEM ÜZERİNE MEŞVERET 
Taşbaşı ziyareti sonrasında Akbaba Köyündeki dadaşlarla buluşan Milletvekili Aydemir, köy sakinlerinin gündem üzerine görüşlerini aldı, tespitleri üzerinde hasbıhal kıldı. Aydemir, ‘AK Partililer olarak milli iradeye nasıl hizmet sunmalıyız ki, alacağımız karşılık bir dulun duası, bir yetimin gülümsemesi; bir şehit anasının yüreğinden dökülen ‘Allah razı olsun’ niyetimiz karşılık buluyor şükür. ‘ nitelemesinde bulundu. 


KONAKLI BULUŞMASI 
Ziyaret çerçevesinde Tortum Konaklı Köyünde ağırlanan Milletvekili Aydemir, ‘Tortum Konak Köyünde gece yarısı secdeye varıp Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘a sıhhat ve başarı dileyenler oldukça, hince, haince hesapların tamamı berhava olacaktır. Konaklıların ifadesi çok net: “24 Haziran yeni ufuklara açılacağımız vaktin başlangıcıdır.” dedi. 


ÇAMLICA’DA AK GÜNDEM 
Daha sonra Tortum Çamlıca’da dadaşlarla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, ‘Tortum Çamlıca köyü ziyaretimiz, hem talepleri dinleme hem de seçime dönük beklentileri istişare bakımından çok verimliydi. AK Parti’nin 16 yılda yaptıklarına teşekkürü sandıklara teveccüh olarak yansıtacak hemşehrilerimize şükran sunduk. ‘ değerlendirmesini yaptı. 


Y.SİVRİ’DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DUA 
Milletvekili Aydemir’in Tortum ziyareti kapsamında son durağı Y. Sivri oldu. Köyün kanaat önderleri ve sakinleriyle, Ramazan sevincini paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Güzel Tortum’umuzun Y.Sivri köyümüzde hemşehrilerimizle yaptığımız sohbetin nirengi noktası Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 5 yılda 50 yıllık kalkınma hamlesinin gerçekleşeceği hakikatiydi. Hedef AK Parti ‘ye yüzde yüz teveccüh. Allah bu niyeti daim ve muvafık kılsın.’ Dedi. 

 
Aydemir: “Ak liderimizle 2023’lere yürüyoruz”
 
Aydemir: ‘Karar Tek: Erdoğan ufkunda bütünleşmek’
DİĞER HABERLER
Aydemir: “Ak liderimizle 2023’lere yürüyoruz”
AK Parti Erzurum Milletvekili, 27. dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ...
Aydemir: ‘Dadaşın teveccühü ak lideredir’
AK Parti Milletvekili, 27’inci dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ...
Aydemir: “Dadaşlar 24 Haziran’da tarih yazacak”
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili ...
 
Aydemir: ‘Ak önderin ufkundan ayrılmayız’
Aydemir, ‘Dadaş lafzında AK Parti hamiyet, fazilet ve izzet seferberliğinin ...
Ak Parti adayları yatırım ve projeleri anlatıyor
AK Kadrolar, Erzurum’da yoğun bir çalışma temposuyla adeta arı gibi çalışıyor.
Aydemir: “Ak dava mazlumların duasıdır”
Aydemir, ‘Dadaşlar AK davayı, Mazlumların kalası, ecdadın duası, tarihin ...
 
Aydemir’den milli irade vicdanı vurgusu
Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşlar, küfranı nimet edenlere inat, şükürde ...
‘Cumhurbaşkanımız milletimiz için bir velinimettir’
AK Parti Erzurum Milletvekili, 27. Dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ...
Dadaştan Dadaşça tarif: Erdoğan Yiğit adam
AK Parti Erzurum Milletvekili ve 27’inci dönem Milletvekili adayı İbrahim ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM