İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
6 Haziran 2018 Çarşamba - 20:31

Aydemir: ‘Hınıs bir vefa coğrafyasıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir seçim çalışmaları kapsamında Hınıs’ın Tapu, Alaca ve Parmaksız köylerini ziyaret etti, Hınıs Sanayi sitesinde zanaatkar ve esnafla buluştu.

Aydemir: ‘Hınıs bir vefa coğrafyasıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir seçim çalışmaları kapsamında Hınıs’ın Tapu, Alaca ve Parmaksız köylerini ziyaret etti, Hınıs Sanayi sitesinde zanaatkar ve esnafla buluştu. Hınıs AK Parti ilçe Başkanı Memet Sönmez ve AK heyetle birlikte coşkulu bir buluşma yaşayan Milletvekili Aydemir, Hınıs köylerinde sergilenen AK teveccühe minnettar olduklarını kaydetti. 


‘HINIS BİR VEFA COĞRAFYASIDIR’ 
‘Hep söyledik; Hınıs, nefsimiz için bir muhabbet pınarı, bir vefa coğrafyasıdır. Sonsuz şükran duyuyoruz.’ ifadeleriyle değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, ‘Bu coğrafya hakkı bilir, hakkı tanır ve hakkı teslim eder. Hınıslı dadaşlar mazlum ve mağdurların hakkını koruyan ve onlara hamilik eden AK Önder Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destekte kararlı. ‘ dedi. 


AYDEMİR TAPU KÖYÜNÜN KONUĞU OLDU 
Hınıs Tapu Köyü ziyaretinde muhtar Ahmet Yıldırım’la görüşerek, köy sakinlerinin kanaat, öngörü, tespit ve beklentileri üzerinde görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Hınıs Tapu Köyü muhtarımız Ahmet Yıldırım, kalbi, samimi candan... Fırtına ve yağmur vasatındaki ziyaretimiz, muhtarımızın talep ve tespitleriyle şenlendi. Her zaman benliğimizle hizmetine amade olduğumuz ve her vakit AK Partimizi sahiplenen Tapu’ya minnettarız. ‘ değerlendirmesinde bulundu. 


HINIS BİR İRFAN MEKTEBİ 
Hınıs’ı bir irfan mektebi olarak tanımlayan Milletvekili Aydemir, Alaca Köyünün konuğu oldu. ‘Hınıs Mektebinin esaslı duraklarından birisi Alaca Köyü. Hep söyledik; Hınıs, nefsimiz için bir muhabbet pınarı, bir vefa coğrafyasıdır. Sonsuz şükran duyuyoruz. ‘ kaydını düştü. 


ŞEHİT ZİYARETİ 
Hınıs Alaca’da bir şehidin medfun olduğu mekanı ziyaret eden Aydemir, ‘Alaca’da vatan için can verme sırrına eren bir şehidimiz medfun. Sırtımızı ona dayayıp geleceğimiz olan evlatlarımızla ileriye, ak ufka baktık. ‘ dedi.Aydemir, Alaca halkının, ‘AK Parti kadroları, liderimiz Sayın Recep Tayyip önderliğinde bu ülkeyi zirvelere taşıyacaktır. ’kanaatlerini paylaştı. 


AYDEMİR PARMAKSIZLI DADAŞLARLA BULUŞTU 
İlçe köy ziyaretleri kapsamında Parmaksız’da ağırlanan Milletvekili Aydemir, gündeme değgin istişarelrde bulundu, 24 Haziran seçimlerinin ülke, bölge ve il için taşıdığı hayati önemi aktardı. 
Aydemir, ‘Parmaksız, Hınıs’ımızın şirin ve büyük bir köyü. AK Parti heyeti olarak ziyaret edip, muhtarımızla, köylülerimizle sohbet ettik; 5 yaşındaki torununu kaybeden Muhsin Kançınar’a taziyede bulunduk. Sabırla kuşansınlar inşaallah. ‘ niyazını seslendirdi. 


ESNAF VE EŞRAF ZİYARETİ 
Köy ziyaretleri sonrasında Hınıs merkezde esnaf ve eşrafla bir araya gelen Milletvekili Aydemir’in son durağı Hınıs Sanayi Sitesi oldu. Aydemir, ‘Hınıs Sanayi bölgesi ziyaretimizde, esnaf ve çalışanların taleplerini dinledik. Ehli-insaf tarifine oturan hemşehrilerimizin, AK Parti‘nin 16 yılda, milletimiz için hayatı nitelikli yaşatma politikalarından duydukları memnuniyete muhatap olduk. Teşekkür ediyoruz.’ ifadesine yer verdi. 


HINIS’A VEFAYA TEŞEKKÜR 
Sanayi Sitesinde İstanbul’da yaşayan, Ramazan ayı dolayısıyla yurtları Hınıs’a gelen dadaş aileleriyle sohbet eden Milletvekili Aydemir, ‘ Hınıs Sanayi ziyaretimizde müstesna bir hal gözlemledik. İstanbul’da yaşayan temiz yürekli hemşehrilerimiz bir süreliğine geldikleri memleketlerinde ev yaptırmışlar; mobilya arayışındaydılar. Temelli dönmeleri talebimize müsbet cevap verdiler. Mutlu olduk.’ dedi. 

Etiketler:
 
Aydemir: ‘Karar Tek: Erdoğan ufkunda bütünleşmek’
 
Aydemir: "Erzurum, bir vicdan, bir iman kalasıdır"
DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Karar Tek: Erdoğan ufkunda bütünleşmek’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Gözbebeğimiz, yüreğimiz ...
Aydemir Tortumlu dadaşların konuğuydu
AK Parti Erzurum Milletvekili, 27’inci dönem milletvekili adayı İbrahim ...
Aydemir: “Ak liderimizle 2023’lere yürüyoruz”
AK Parti Erzurum Milletvekili, 27. dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ...
 
Aydemir: ‘Dadaşın teveccühü ak lideredir’
AK Parti Milletvekili, 27’inci dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ...
Aydemir: “Dadaşlar 24 Haziran’da tarih yazacak”
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili ...
Aydemir: ‘Ak önderin ufkundan ayrılmayız’
Aydemir, ‘Dadaş lafzında AK Parti hamiyet, fazilet ve izzet seferberliğinin ...
 
Ak Parti adayları yatırım ve projeleri anlatıyor
AK Kadrolar, Erzurum’da yoğun bir çalışma temposuyla adeta arı gibi çalışıyor.
Aydemir: “Ak dava mazlumların duasıdır”
Aydemir, ‘Dadaşlar AK davayı, Mazlumların kalası, ecdadın duası, tarihin ...
Aydemir’den milli irade vicdanı vurgusu
Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşlar, küfranı nimet edenlere inat, şükürde ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM