İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
10 Haziran 2015 Çarşamba - 12:13

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 7 Haziranda tecelli eden milli iradeye saygılı olduklarını kaydederek, ‘Söz ve Karar milletindir.’ dedi. Aydemir, ‘Bize teveccüh gösteren, oy ve dualarıyla destek veren, dadaşlara minnettarız’ vurgusunu yaptı...

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

 

 

 AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 7 Haziranda tecelli eden milli iradeye saygılı olduklarını kaydederek, ‘Söz ve Karar milletindir.’ dedi. Aydemir, ‘Bize teveccüh gösteren, oy ve dualarıyla destek veren, dadaşlara minnettarız’ vurgusunu yaptı. 
Abdurrahman Gaziler, Alvarlı Efelerde ifadesini bulan dadaş terbiye ve ruhundan asla taviz vermeyeceklerini, siyasette kendilerine verilen görevi bir dadaş sorumluluk bilinci içinde yerine getireceklerini ifade eden Aydemir, “Hınıs’tan, Uzundere’ye, Çat’tan Horasan’a, Aşkale’den Hasankale’ye, Oltu’dan Pazaryolu’na, Şenkaya’dan Karaçoban’a kadar Erzurum’un her ilçe ve köyünün hizmetinde olacağız. Yol haritamız dadaş vicdanı, ufkumuz dadaş irfanıdır. Allah utandırmasın, mahcup ettirmesin.” dedi.


AHDİMİZ: DADAŞÇA DURUŞADIR
Kendileri için seçilmenin değil, Erzurum’u temsil noktasında hizmette, üslupta seçkin durmanın daha önemli olduğuna işaret eden Aydemir, ‘Biz seçkin bir ilin temsilcileri olma şerefine nail olduk. Bizim Erzurumluktan öte gururumuz, övüncümüz ve kimliğimiz yoktur. Seçim sürecinde, söylediğimiz ve vurguladığımız, ölümüne sadık kalacağımız bir sözümüz var.. Siyasette dadaşça duruş.. Erzurum’un onur, haysiyet, vakar ve azametine yaraşan bir siyasi duruş..Alvarlı Efece bir üslup.. Hüseyin Avni Ulaş’ça bir tarz. Her adımımızda Erzurum terbiyesini ifade eden bir yaklaşım.Bunun sözünü verdik..
Erzurum’un siyasette markalaşmış tarzına halel getirmemek..Dadaşça eylem ve dadaşça söylem. Ahdimiz budur.’ ifadelerini kullandı.


ÖNCELİĞİMİZ: VEFA VE RIZA
Gerek özel ve gerekse siyasi yaşamında iki temel değer olduğunu ve bunlardan asla taviz vermediğini belirten Aydemir, ‘önceliğimiz,yüreğini bize adayanlara, bizim için, temsil ettiğimiz hizmet davası için gayret sarf edip, destek verenlere, oylarını bizim için kullananlara, dualarını eksik etmeyenlere vefa..
İlk işimiz budur: Rıza ve Vefa..Abdullah Hocaefendilerin, Veli Hocaefendilerin bize tedris ettirdiği yüksek ve yüce değerlerden sapmamak ve onların belirlediği kırmızı çizgiyi geçmemek önceliğimiz olacaktır. ‘ dedi.


KURAN EMRİNDE: ‘İNADINA KARDEŞLİK’
Aydemir, ‘Biz yola çıkarken ‘inadına kardeşiz’ vurgusunu yaptık. Kuran kardeşliği bu. Bütün inananlar kardeştir hakikatine ram olduk. Biz yüreğimiz, dimağımız ve terbiyemiz ile Karayazıyız, Tortumuz, Çatız, Hınısız, Tekmanız, Horasanız, Aşkale’yiz.. Bu şehre ait her değerin, bu şehirdeki her dadaşın emrindeyiz. Siyaset bizim için meslek değildir, geçim kapısı değildir. Siyaset halka hizmet aracı ve vesilesidir ve halkın verdiği bir temsil görevidir. Önemli olan bize bu mesuliyeti verenlere layık olmaktır. “ diye konuştu.


UFKUMUZ VE YOL ARKADAŞLARIMIZ
Aydemir, ‘Hiç unutulmasın..Biz yüce değerleri ifade ve hayata geçirme adına, halka hizmet yolunda, Kur’an’da ifade bulan kardeşliği tesis etme hedefinde kefenini cebinde taşıyanların izindeyiz. Yol arkadaşlarımız, aynı safta durduklarımız halka hizmeti hakka hizmet bilenlerdir. Erzurum sevdasıyla bezenmiş meşrebimizde, hayatımızı adadığımız mukaddes dava, hak korkusu ve halk rızası ekseninde yufka yüreklilik yoktur. Dadaşça haysiyet ve dadaşça üslubun temsilcilerinden aldığımız terbiye ile Erzurum’a hizmet yolunda gözü kara olanlardanız. Niyetimiz halistir. Bizi temsil görevine yükseltenlerin, dönerken yüzlerine bakabilmeyi Allah nasip etsin.’ kaydını düştü.


VE TEŞEKKÜR
‘Bizim Erzurum’dan gayrı ne nefis ne de gönül adresimiz yoktur’ diyen Aydemir, ‘Seçim sürecinde özel hüsnü kabul gördüğümüz, evlerine, iş yerlerine, gönüllerine misafir edilme onurunu yaşadığımız, dualarını alma mazhariyetine eriştiğimiz Hınıs halkına ve Hınıslı dostlarımıza, Aşkale’nin muazzez halkına, Çat halkına ve yol arkadaşlarımıza, Aziziye’nin taşıdığı isim ve kaydettiği manayı yaşayan seçmenlerine, Horasan’ın ahi ruhlu dadaşlarına, İspir’in feraset ve basiret ehli halkına, Karaçoban’ın ruhunu Kur’an kardeşliğinde buluşturan ahalisine, Karayazı’nın gönlünü hak potasında şekillendirmiş, gönül ehli insanlarına, Köprüköy’ün yüksek değerlerde buluşmaya ahd etmiş, irfan ehli halkına, Narman’ın Sümmani yürekli, dadaş vicdanlı, vefa meşrepli sakinlerine, Oltu’nun asil duruşlu, kadirşinas insanına, seçmenine, Olur’un ruhu, gönlü ve yüzü güzel, pozitif enerji kaynağı olan halkına, Pasinler’in Alvarlı Efe Hazretleri ufkunu paylaşan ahalisine, Pazaryolu’nun sevgi, saygı ve hürmet hocaları olan dadaşlarına, Şenkaya’nın yüksek vizyonlu ve ufuklu sakinlerine, Tekman’ın hemen hepsi birer gönül eri olan, yüreklerini Erzurum’a açan değerli insanlarına, Tortum’un yüksek hassasiyetlerde buluşan, hizmete vefa ve kadirşinaslık gösteren aziz vatandaşlarına, Uzundere’nin dimağ ve yürekleri birer bereket temsilcisi olan halkına, Bin yıllık tarihi azameti duruşu ve yaklaşımıyla ifade eden Yakutiyelilere ve Dadaşlığın doğal ifadesini temsil eden, zirvenin adresi Palandökenlilere teşekkürü partim ve nefsim adına bir borç biliyorum. Hayatımızın en şerefli ifadesi bu mübarek coğrafyanın evladı olmaktır. Ve şükür ki Erzurumluyuz..Ve şükür ki, bu yüce adresin hizmetinde olacağız. Yüreğini bize adayanlara, yol arkadaşlarımıza, bizim için, temsil ve ifade ettiğimiz hizmet davası için gayret sarf edip, destek verenlere, önce Erzurum ve sonra Erzurum için dualarını eksik etmeyenlere vefada kararlıyız’ dedi.
 

Etiketler:
 
ERZURUMLU BİR İBRAHİM AYDEMİR
 
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AYDEMİR: "ALLAH HAYIRLI ETSİN"
DİĞER HABERLER
ERZURUMLU BİR İBRAHİM AYDEMİR
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurumlu Erzurum’a da ...
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AYDEMİR: “YOLUMUZ, DADAŞLIK UFKUDUR”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Rabbim Şehri Mübarek Erzurum ...
AYDEMİR: ‘SERMAYEMİZ ERZURUMLULUĞUMUZDUR’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’ye kaydını yaptırdı...
 
EFKAN ALA VE İBRAHİM AYDEMİR’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
İçişleri eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala ve Milletvekili ...
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AYDEMİR: “FARKIMIZI FARK ETTİRMELİYİZ”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum’un maneviyat ...
MİLLETVEKİLİ AYDEMİR: “BAŞBAĞLAR KATİLLERİNİ LANETLİYORUZ”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Başbağlar şehitlerini derin ...
 
AYDEMİR:''AHDE VEFADAN TAVİZ VERMEYİZ''
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Gönül coğrafyamız Erzurum’da, ...
AYDEMİR: ‘ADRESİMİZ DADAŞLIK VE GARDAŞLIKTIR’
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘‘Ramazan Şehri, Oruç Şehri Erzurum’un ...
AYDEMİR:“MÜTEFEKKİR ALİ NAR YÜREĞİMİZDE YAŞAYACAK. KAYBIMIZ BÜYÜKTÜR”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İslami Edebiyat Vakfı Onursal ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM