İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
1 Mayıs 2019 Çarşamba - 11:02

Milletvekili Aydemir: “Emek kutsal, alın teri mübarektir”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Zihni ve bedeni güç ve emeklerini devletin dirliği, milletin birliği, vatanın bütünlüğü için sarf eden; ülkenin kalkınması, ekonomik bağımsızlık ve dirilişi için her alanda alın teri akıtarak halis niyetlerini katma değere dönüştüren işçi ve emekçi kar

Milletvekili Aydemir: “Emek kutsal, alın teri mübarektir”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Zihni ve bedeni güç ve emeklerini devletin dirliği, milletin birliği, vatanın bütünlüğü için sarf eden; ülkenin kalkınması, ekonomik bağımsızlık ve dirilişi için her alanda alın teri akıtarak halis niyetlerini katma değere dönüştüren işçi ve emekçi kardeşlerimize minnettarız” dedi.
Milletvekili Aydemir, “Emekleri; ‘Doğrusu insanın çalıştığından başkası kendinin değildir’ ilahi mesajına; “Kişi kendi elinin emeğinden daha temiz bir kazanç elde etmemiştir.” hadisi şerifine mazhar olan işçi ve emekçi kardeşlerimiz, Türkiye’nin 2023 yolunun banileri, 2071 seferinin dinamikleri, Rabia imanının müellifleridir” mesajını verdi.
Emek yoğun eserleriyle, ülke ekonomisinin temelini oluşturan emekçi kesimin, aynı zamanda ilahi lütuf ve müjdelere muhatap olan değerler üretimi gerçekleştirdiğini belirten Milletvekili Aydemir, “Pozitif amaçlarını, helal kazanç yoğunlaşmalarını, kardeşlik, birlik ve beraberlik niyetiyle ifade eden kardeşlerimiz, ülkenin her alanda temel gücüdür” dedi.
İşçi ve emekçilerin 15 Temmuz ihaneti sürecinde FETÖ iblisleri karşısında bir iman kalası halinde durduğu, milli irade metanet ve dirayetini sergilediğini hatırlatan Milletvekili Aydemir, “Emeğini izzetle ortaya koyup, kazancını helalde arayan kardeşlerimiz, yüce milletimizin iffet ve ismetini muhafaza ve koruma yolunda da özel bir dikkat ve hassasiyetin ifadesi olmuşlardır” değerlendirmesini yaptı.
Milletvekili Aydemir, “AK Parti, 2002’den bugüne; İşçi haklarına ‘İzm’li pencerelerden bakarak, onları ötekileştirenlere inat, bizim milli ve manevi temellerimiz üzerinden hak ve hukuka dayalı; emeği kutsal, alın terini mübarek gören bir anlayışı hayata geçirmiştir. Cumhurbaşkanımızın: ‘Göreve geldiğimiz günden bu yana işçi ve emekçilerimizin sorunlarına her zaman samimiyetle çözüm üretmeye çalıştık. İstihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için pek çok tedbiri, programı hayata geçirdik. Bu anlayışla, emekçilerimiz ücretten sosyal haklara kadar her alanda önemli kazanımlar elde ettiler.’ kaydı bu sürecin beliğ tarifidir” dedi.
Milletvekili Aydemir, “Ülkemizin üreten ve çalışan yüzünü temsil eden işçi ve emekçilerimizin birlik ve dayanışma günü coşkusunu yürekten paylaşıyor; mübarek emek ve mukaddes alın teriyle, 2023 Büyük Türkiye Yürüyüşüne mana katan kardeşlerimizle omuz omuza ve aynı safta olmanın gururunu yaşıyoruz” açıklamalarında bulundu.

 
Kanaat Önderleri Derneği, istişare toplantısı gerçekleştirdi
 
Milletvekili Aydemir: “Ümmet Analarına şükran borçluyuz”
DİĞER HABERLER
Kanaat Önderleri Derneği, istişare toplantısı gerçekleştirdi
Erzurum’da kurulan ve başkanlığını İbrahim Özmen’in yürüttüğü Kanaat Önderleri ...
Aydemir: ‘Milletçe, Devleti Ebed Müddet kararlılığındayız’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ...
Aydemir: ‘Yüce milletimiz insanlığın umududur’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İlahi bir lütuf olan mübarek ...
 
Aydemir: ‘Erzurum, siyasette yine tarih yazdı’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’da Cumhur ittifakının ...
Aydemir: ‘Türk Polisi milli vicdanın ifadesidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Vatanın birliği, milletin ...
Aydemir: ‘Hınıs yüksek irfanını ortaya koydu’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ’Hınıs’ta yüksek feraset ...
 
Aydemir: ‘Mescidi Aksa gönül adresimizdir’
 AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Vakit; Mescidi Aksa’nın mazlum, ...
Aydemir: ‘Dadaşlara minnettarız’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ’31 mart yerel seçimlerinin galibi milli iradedir.
Aydemir Oltu ve Pasinler’de dadaşlara seslendi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘31 Martta aklı selim yine ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM