İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
2 Nisan 2019 Salı - 13:57

Aydemir: ‘Mescidi Aksa gönül adresimizdir’

 AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Vakit; Mescidi Aksa’nın mazlum, Kudüs’ün mağdur olduğu bir süreçte, Mirac’ın manasına yüreklerini eriştirenlerin düşünme, hali sorgulama; ilahi ahd ve vazifelere sahip çıkma vaktidir.

Aydemir: ‘Mescidi Aksa gönül adresimizdir’

 AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Vakit; Mescidi Aksa’nın mazlum, Kudüs’ün mağdur olduğu bir süreçte, Mirac’ın manasına yüreklerini eriştirenlerin düşünme, hali sorgulama; ilahi ahd ve vazifelere sahip çıkma vaktidir. Ahdimiz ülkemizde olduğu gibi İslam Aleminde kardeşliği hakim kılmak, vazifemiz değerlerimize nefsi adamaktır.’ dedi.
‘DEĞMESİN MABEDİMİN GÖĞSÜNE NAMAHREM ELİ’
Mirac’ın ibadet ve taat maverasında bir manaya işaret ettiği, İslam Dünyasının kendini sorgulama, inananların verilen mesajı anlama kaydını düştüğünü paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli’ imanına sahip Yüce Milletimizin niyazı, Kudüs’ün esaretten, mübarek mekan Mescidi Aksa’nın mağduriyetten kurtarılması yolundadır. ‘ aktarımında bulundu.
MİRAC’IN MANASI
Mirac gecesinin nefsi hesap ve beklentiler odağında değil, ortak ve mukaddes değerlere sahip çıkma ve bu noktada mevcut durumla yüzleşme mihveri olduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Golan’ı istilacılara peşkeş çeken, Gazze’de ölüm yağdıran, Kudüs’ü zalimlere teslim edenleri, bir kez daha telin ediyoruz. ‘ dedi.
İSLAMI ASRIN İDRAKİNE SÖYLETMEK
Mirac’ın Müslüman yüreklerinin toplu atmasını ifade ettiği, yaşamın manasını İla’yı kelimetullaha teslim olma tarifiyle kaydettiğine vurgu yapan Milletvekili Aydemir, ‘Mirac’ın mesajı ‘Asrın idrakine İslamı söyletmek’, inancımızın hak, adalet, kardeşlik çağrılarını paylaşmaktır. Bir yükselişi temsil eden vakitte, inanan herkes kardeşlik imanını tazelemeli, dualarımız Mescidi Aksa’da buluşmalıdır’ değerlendirmesini yaptı.
DEĞERLERE SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI
Mirac Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye’nin insanlık vicdanı uyandıran tek ülke olduğu, birlik ve bütünlüğüyle İslam Aleminin umut coğrafyası konumunda bulunduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Kurani imanla özdeşleşmiş milli irademiz, Kudüs’e, Mescidi Aksa’ya ve bu mekanların temsil ettiği değerlere sahip çıkmayı ebediyen sürdürecektir.’ dedi.
BATIL ZAİL OLACAKTIR
Milletvekili Aydemir, ‘Zulmü alkışlamayan, zalimi asla sevmeyen Yüce milletimizin odağında İslam Aleminin Mirac’ını tebrik ediyor, Mescidi Aksa’da sergilenen zulme karşı Tevhid ve Vahdette buluşmanın tek çare olduğunu kaydediyor, Milli Şairimiz Akif’in; Âtiyi karanlık görerek azmi bırakmak/ Alçak bir ölüm varsa, emînim, budur ancak’ tespiti paylaşıyoruz. İnanıyoruz ki Mescidi Aksa zulümden kurtulacak, Hak yine galip gelecek ve batıl inşallah zail olacaktır.’ mesajını verdi.

 
Aydemir: ‘Dadaşlara minnettarız’
 
Aydemir: ‘Hınıs yüksek irfanını ortaya koydu’
DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Dadaşlara minnettarız’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ’31 mart yerel seçimlerinin galibi milli iradedir.
Aydemir Oltu ve Pasinler’de dadaşlara seslendi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘31 Martta aklı selim yine ...
Aydemir Oltu ve Pasinler’de dadaşlara seslendi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ’31 Martta, birlik ve beraberlik ...
 
Aydemir, ‘Aziziye Ruhu her daim galip gelecektir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘31 Martta aklı selim yine ...
Aydemir: ‘Cumhur ittifakı milli vicdan ifadesidir’
Cumhur ittifakını şerre karşı duran bir İman kalası olarak tarif eden ...
Aydemir: “Cumhur İttifakı, ecdada vefa ittifakıdır”
Milletvekili Aydemir, ‘Cumhur ittifakı, Çanakkale’den Aziziye’ye mübarek ...
 
Aydemir’den Olur’da tefekkür buluşması
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 31 Mart Yerel seçimleri ...
Aydemir: ‘Biz, şerre karşı sefer diyenlerdeniz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Milli irade gurur ve şuuru, ...
Aydemir: ‘Dadaş imanına kurbanız’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir 31 Mart yerel seçimleri ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM