İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
11 Şubat 2018 Pazar - 16:17

Milletvekili Aydemir’den MÜSİAD istişaresi

Aydemir, ‘Erzurum, sergilediği pozitif enerji, müsbet yaklaşım ve AK yatırımlarla bölgesinin sosyo ekonomik ufkudur. Bu ufku hep aydınlık tutmaya mecburuz. Erzurum sevdasının gereği budur. MÜSİAD bu yolda önemli bir rol üstleniyor, ekonomimize katkı sağlıyor.’ dedi.

Milletvekili Aydemir’den MÜSİAD istişaresi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum, sergilediği pozitif enerji, müsbet yaklaşım ve AK yatırımlarla bölgesinin sosyo ekonomik ufkudur. Bu ufku hep aydınlık tutmaya mecburuz. Erzurum sevdasının gereği budur. MÜSİAD bu yolda önemli bir rol üstleniyor, ekonomimize katkı sağlıyor.’ dedi.

AYDEMİR’DEN MÜSİAD BULUŞMASI

AK Parti Erzurum Milletvekili  İbrahim Aydemir, MÜSİAD heyetiyle buluşarak, ilin sosyal ve ekonomik hedef ve gidişatı üzerine görüş alış verişinde bulundu, istişare etti. ‘Erzurum’da üretim ekonomisini kalıcı kılmak’ noktasında odaklanan görüşmede yerli ve milli üretim sürecinde il ekonomisinin durumu ele alındı.

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM GÜNDEMİ

Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Taner Bayır başkanlığında MÜSİAD yönetimiyle bu defa farklı bir toplantı zemini oluşturduk. Otantik Tebrizkapı çarşısında iktisadi gelişmeleri ayrıntısıyla konuşup, “Cari açığa sebep olan kalemlerin yerli üretiminde Erzurum’un yeri ne olur?” sualine cevap aradık.’  değerlendirmesinde bulundu.

AYDEMİR AÇIKLAMA YAPTI

Görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, Türkiye’nin içinde bulunduğu süreçte, ekonomik faaliyetlerin aksamadan yürütüldüğü, plan, program ve projelerden asla taviz verilmediğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Bu Türkiye’nin 2002’den bugüne geldiği konumun ifadesidir. Güçlü ekonomisiyle Dünyanın lider ülkeleri arasında yer alan ülkemiz, bölgesinin de ufkunu belirliyor. Afrin’de dolayısıyla Zeytin Dalı operasyonuyla amaçlanan budur.’ dedi.

YERLİ OTOMOBİL SÜRECİ

Ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede Yerli Otomobil üretimi konusuna da değinen Milletvekili Aydemir,  aralarında Erzurum’un da bulunduğu 22 ilin üretim merkezi olmak adına başvuruda bulunduğunu, Erzurum’un üretim yeri olma konusunda iddialı iller arasında bulunduğunu kaydederek, ‘Sayın Bakanımız Özlü, sürecin işlediği, yerli otomobil kaydında şirketleşme çalışmalarının sürdürüldüğünü açıkladı. 1.5 yıllık bir süreden bahsetti. İnşallah Erzurum bu sürecin sonunda üretim adresi olacaktır.’ İfadesini kullandı.

ISRARLI GİRİŞİM

Gerek TBMM Plan ve Bütçe komisyonu 2018 yılı bütçesi görüşmelerinde ve gerekse TBMM’de düzenledikleri basın toplantılarında Erzurum’un yerli otomobil üretimi için her türlü ekonomik yetenek, imkan ve fırsata sahip olduğu kaydettiklerini hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘Üretim yerinin Erzurum olması konusundaki Israrlı girişimlerimiz devam ediyor. Yerli otomobil Erzurum’da üretilmelidir tezini hep gündemde tutacağız.’ dedi.

Etiketler:
 
Milletvekili Aydemir milli hassasiyeti paylaştı
 
Aydemir: ‘Dadaşlar Cumhurbaşkanımıza duacı’
DİĞER HABERLER
Milletvekili Aydemir milli hassasiyeti paylaştı
Aydemir, “Türkiye yine ve yeniden tarih yazıyor. Afrin’de Zeytin Dalı ...
Milletvekili Aydemir Hedef 2023 çalışmalarını sürdürüyor
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dua almadan yürümek mümkün ...
Milletvekili Aydemir, il ekonomisini değerlendirdi
Aydemir, Erzurum’da 2016 yılına göre, 2017 yılında kurulan şirket sayısının ...
 
Aydemir: ‘Dadaşlar, iman kalası’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘’Yüce milletimizin imanı; ...
Aydemir: “Hayır sahibi dadaşlara minnettarız”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Hayatlarını Asım’ın neslini ...
Aydemir: ‘Dadaşlar milli hassasiyetin sembolüdür’
Erzurum’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim ...
 
Milletvekili Aydemir’den Dadaşlarla Ak istişare
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Davanın tefekkür kaynağı ...
'15 Temmuz Türk Gazeteciliğinin zirve dönemi'
Milletvekili Aydemir, ‘Her mesleğin kendisini tarif eden, öne çıktığı ...
Milletvekili Aydemir Hınıslılarla buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Hınıs kardeşlik davamızın ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM