İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
10 Mayıs 2023 Çarşamba - 15:03

Aydemir: ‘Hakkı teslim AK Parti’nin temel felsefesidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Davanın hakka teslimiyet ve herkes için hakkaniyeti temel düstur olarak kaydettiğini belirterek, ‘Herkesin ve her kesimin hakkını teslim AK Parti’nin temel felsefesidir’ dedi.

Aydemir: ‘Hakkı teslim AK Parti’nin temel felsefesidir’

Ücret Artışı
Refah payı dâhil, ücretlerde yüzde 45’lik artış yapıldığı, en düşük kamu işçisi ücretinin 15 bin liraya yükseltildiğini bildiren Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz’ vurgusunu paylaşarak, ‘Bu yaklaşım, devletin milleti için ve onunla var olduğu gerçeğini ortaya koyma, milletin refahını öncelik olarak görmenin kaydıdır. Emekçi kardeşlerimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza duacıdır. ‘ dedi.
Türkiye Yüzyılı Gündemi
14 Mayıs seçimleri odağında saha çalışmalarını sürdüren Milletvekili Aydemir, Sivil Toplum Örgütleri ve Meslek teşekküllerini ziyaret ederek güncel siyasi gelişmeleri ele aldı, Türkiye Yüzyılı vizyonu bazında seçimlerin önemine işaret ederek herkesi oy kullanmaya davet etti.
Aydemir STK’ları Ziyaret Etti
Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerinde gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında STK’lar ve kanat önderleriyle istişareye yoğunlaşan Milletvekili Aydemir, Koop İş Sendikasını ziyaret etti, Türkiye Muhtarlar Derneği yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi, Kent Konseyi başkan ve yöneticileriyle seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Aydemir’den Koop-İş Görüşmesi
Milletvekili Aydemir, Koop-İş Sendikası Başkanı Tarık Toğrul ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Aydemir, ‘Kamu işçilerimize talep ettiklerini fazlasıyla veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarını ileten Koop-İş Sendikası Başkanı Tarık Toğrul ve Yönetim Kurulu üyeleriyle 14 Mayıs seçimlerinin hayati önemde olduğuna vurgu yapıp, çalışanların hakkını teslim AK Parti’nin temel felsefesi olduğunu birlikte tescil ettik. ‘ dedi
Aydemir Başkan Demir ve Yönetim Kuruluyla İstişare Etti
Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyetin bir diğer istişare adresi Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şubesi oldu. Şube Başkanı Nuri Demir ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Erzurum’a ait gelişmeler ve hafta sonu yapılacak seçimlere ilişkin paylaşımlarda bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Muhtarları hak ettikleri konuma taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hakkını teslim eden kardeşlerimize müteşekkiriz.’ açıklamasını yaptı.
Aydemir’den Kent Konseyi Buluşması
Milletvekili Aydemir ziyaretleri kapsamında, kendisiyle birlikte AK Parti Kurucuları arasında yer alan Erzurum Kent Konseyi Başkanı Ömer Tanfer ve yönetimiyle buluştu. Milletvekili Aydemir, ‘2001’de AK Partimizin kuruluşunda birlikte İl Başkan Yardımcılığı yaptığımız, ardından 8 yıl İl Başkanlığımızı deruhte eden Sayın Hüseyin Tanfer’i ziyaret edip hizmetlerine müteşekkir olduğumuzun altını çizdik. Sıhhat üzere uzun yıllar ilimize ve ülkemize katkısına duacıyız.’ dedi.

 
Aydemir: ‘Vakit sadakat ve vefa vaktidir’
 
AK Parti Milletvekili Aydemir; Erzurum Ak duruş kararlığındadır
DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Vakit sadakat ve vefa vaktidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Zaman, 2023 Türkiye Yüzyılı ...
Aydemir: ‘Dadaş Gönüller Cumhurbaşkanımızla müftehir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Anadolu coğrafyasını aşk ...
Aydemir’den KEİPA değerlendirmesi
Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) 30. Yıl Dönümü ...
 
Aydemir Özbekistan referandumunu değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili, TÜRKPA Üyesi İbrahim Aydemir, gözlemci ...
Aydemir: ‘Cumhurbaşkanımıza minnettarız’
TÜRKPA 12. Genel Kurulu tamamlandı. KKTC’nin gözlemci üye statüsünün onaylandığı ...
Aydemir: ‘Erzurum marka şehir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın ...
 
Aydemir: ‘ Türk Dünyası Cumhurbaşkanımıza müteşekkir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Türk varlığı, Türk dünyasına ...
Aydemir: ‘Davamız Millet davasıdır’
AK Parti Milletvekili Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği ...
Aydemir, ‘TBMM, Çanakkale ruhu, Aziziye duruşunun ifadesidir’
Milletvekili Aydemir, ‘Türkiye Büyük Millet Meclisi milli mefkuremiz, ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM