İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
18 Şubat 2021 Perşembe - 09:47

Aydemir, ‘Erzurum, Milli Uzay Projesi merkezleri arasında’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir,TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Erzurum’un kış turizmiyle birlikte yeni bir turizm alanında da öne çıktığını belirterek, yapımı devam eden Doğu Anadolu Gözlemevi(DAG) kaydında ilin Uzay Gözlem Turizminin de merkezi konumuna kavuşacağını söyledi.

Aydemir, ‘Erzurum, Milli Uzay Projesi merkezleri arasında’

Ak Partiyle Kaydedilen Yatırım Ve Reformlar
Türkiye’nin AK Parti dönemiyle birlikte dönüşüm ve değişim süreci yaşadığı, ülkenin, her alanda Cumhuriyet tarihinde eşi olmayan yatırımlara kavuştuğu, sosyal ve ekonomik yapısal reformlarla Dünyada gündem oluşturduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun yüksek ufkunun eseri olduğunu belirtti.
Aydemir Milli Uzay Projesine Dikkat Çekti
Milletvekili Aydemir, ‘AK Parti olarak Ülkemizin her yerine çok özel eserler inşa ettik. Ülkemizi zirvelere, doruklara taşıdık elhamdülillah. Dünyada gıpta ile takip edilen bir halimiz var. Her sahada bu böyle. En son sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu Milli Uzay Projesi bunun somut örneğidir. ‘ dedi.
‘Erzurum Kış Turizminin Payitahtı’
Erzurum’un kış Turizminin payitahtı olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilin kış turizm ve spor alanında dünyada örnek gösterilen tesislere kavuştuğunu, küresel boyutta kış turizmi destinasyonu kimliğini kazandığını belirterek, ‘Bu zemini hazırladığı için Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız.‘ değerlendirmesini yaptı.
Aydemir Erzurum Turizm Değerlerini Aktardı
Basın toplantısında Palandöken, Konaklı ve Kandilli’deki kış turizm ve spor yatırımlarına değinen Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum kış turizminin payitahtıdır. Palandöken’e gittiğinizde, Konaklı’ya gittiğinizde hınca hınç dolu olduğunu görürsünüz. Ülkemizin dışından çok sayıda binlerce insanın kış turizm ve spor tesislerinden yararlanmak için Erzurum’a geldiğini görürsünüz. Ülkemizin 81 ilinden insanlarımız geliyor Erzurum’a. Oradaki yatırımlarımız, spora dönük, kış turizmine dönük yatırımlarımızdan istifade etmek için geliyor insanımız. ‘ kaydını düştü.
‘Cumhurbaşkanımıza minnettarız’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkunu çizdiği ve hayata geçirdiği yatırımlarla Erzurum’un kış turizm ve sporları alanında otantik, özgün ve mükemmel bir durum kazandığına işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Palandöken’de, tesisleşmeyle birlikte, Erzurum Büyükşehir Belediyemizin müzahereti ile çok özel bir zemin oluştu. Bundan dolayı Büyükşehir Belediyemize ve Valiliğimize teşekkür ediyorum.’ ifadesini kullandı.
‘DAG, eşi olmayan güzide bir milli uzay projesidir’
Erzurum’un yeni bir turizm yatırım ve atılımına adres olduğu, Milli Uzay Projesi kapsamında yapımı süren Doğu Anadolu Gözlemevi’nin ili bir başka turizm alanında destinasyon konumuna getireceğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’da bu alanda özel bir çalışma var. Erzurum’dan yükselen Doğu Anadolu Gözlemevi, Milli uzay Projesinin en somut ayağıdır. Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir yapılanmadır. ‘ dedi.
Aydemir’den Erzurum’a Davet
Milletvekili Aydemir, ‘Kış Turizmine destek olacak başka özel turizm kanalı açıldı. Doğu Anadolu Gözlemevi, bunu havidir, bunu içermektedir. Orada uzayın derinliklerini herkes görebilecek. Dünyanın her ülkesinden insanlar Erzurum’a gelip uzayı gözlemleyecek. Her yönüyle eşsiz bir zemini ifade eden Erzurum’da yeni bir vasat açılıyor. Bu devasa eser Haziran’da hizmete girecek. Herkesi Erzurum’a davet ediyor, bu mükemmeliyeti paylaşmalarını istiyoruz. ‘ vurgusunda bulundu.

 
AK Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir: "Cumhurbaşkanımız bu ülkenin teminatıdır ve şehitlerimizi en aziz tutan liderdir"
 
Aydemir: ‘Türk Milleti dualı millettir’
DİĞER HABERLER
AK Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir: "Cumhurbaşkanımız bu ülkenin teminatıdır ve şehitlerimizi en aziz tutan liderdir"
AK Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir, “Cumhurbaşkanımız bu ülkenin ...
Aydemir, Erzurum Belediyelerini örnek gösterdi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, kar yağışıyla beraber hayatı ...
Aydemir: ‘CHP ve HDP’nin söylemleri aynı’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın ...
 
Aydemir’den AİHM’e sert tepki
Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın ...
Aydemir: ‘AK Dava eser üretme davasıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ‘‘AK Partiyi tarif eden yegane ...
Aydemir, TBMM’de Erzurum ilçelerini örnek gösterdi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de düzenlediği basın ...
 
Aydemir, ‘Biz yüksek düşünen bir siyasi kadroyuz’
AK Parti Erzurum Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Aydemir ...
Milletvekili Aydemir Aşkale’yi TBMM gündemine taşıdı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın ...
Aydemir: ‘Sorunları yarıştırmayız, çözümlerin peşindeyiz’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, AK Kadronun çözüm siyaseti izlediği, ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM