İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
11 Şubat 2021 Perşembe - 09:21

Aydemir, ‘Biz yüksek düşünen bir siyasi kadroyuz’

AK Parti Erzurum Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Aydemir AK Parti’de istişare kültürünün hakim olduğunu, tek adam anlayışının ise CHP tarafından sergilendiğini belirterek, ‘Bunu biz söylemiyoruz, CHP’den ayrılanlar söylüyor. ‘ dedi.

Aydemir, ‘Biz yüksek düşünen bir siyasi kadroyuz’

Aydemir TBMM’de Basın Toplantısı Düzenledi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, partilerin düzenlemiş olduğu grup toplantılarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Düzenlediği basın toplantısında, muhalefet partisi liderlerinin Meclis grup toplantılarında iktdarı haksız yere suçladıklarını ifade eden AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, "Muhalefeti ifade eden partilerin grup toplantılarında genel başkanları mütemadiyen dedikodu yaptılar. Asla ve kat'a Türkiye'nin herhangi bir mevzusuna çözüm teklifleri söz konusu olmadı. Sadece ve sadece sürekli yaptıkları hali tekrarladılar. Yalanla, iftirayla, dedikoduyla iktidara yönelmek, hükümetimize yönelmek oldu." dedi
‘Biz söylemiyoruz, partilileri söylüyor’
Tek adamın kim olduğunu yakın zamanda istifa eden milletvekillerinin, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin söylediğini belirten Milletvekili Aydemir, "Tek adam, yani despotizmi ifade eden ismi Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bunu biz söylemiyoruz, partisinden ayrılanlar söylüyor." değerlendirmesinde bulundu.
Ak Parti Farkı
Milletvekili Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun her şeyi tek başına tanzim ettiğini, milletvekillerine, parti yöneticilerine söz hakkı tanımadığını ifade ederek, AK Parti'de ise istişare meclisi bulunduğunu, milletvekilleri, belediye başkanları ve yöneticilerin dışında partiye mensubiyet duyan ve siyasete sıcak bakanların fikrini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırma gibi bir kanal genişliğine sahip olduğunu kaydetti.
Aydemir’den Büyük Düşünme Vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Grup Toplantısında AK Parti'nin yaptıklarından ve yapacaklarından bahsettiğini vurgulayan Aydemir, "Biz yüksek düşünen bir siyasi kadroyuz." dedi.
Türkiye'nin uzaya konuşlanan bir ülke durumuna geldiğini vurgulayan Aydemir, büyük düşünmenin illere yayılan bir ayağı olduğunu da vurguladı.
‘Ak yatırımlar kıskanılıyor’
Aydemir, AK Parti'nin yerel yönetimlerde hizmet imkanı bulduğu yerlerin zirveye geldiğini, ancak İzmir'in 35 yıldır hizmetsizliğe mahkum olduğunu söyledi. AK Partili belediyelerin yaptığı yatırımların kıskanıldığını dile getiren Aydemir, "CHP'nin lügatine hiçbir zaman yatırım, üretim, yol açmak girmemiştir. CHP'nin lügatinde olan tahdit, sınır engel..." dedi.
‘Muhalefetin projeleri yok’
Muhalefetin bu ülkenin geleceğine, 2 yıl sonrasına dönük kırıntı misali projesi olmadığını ifade eden Aydemir, onların yaptıklarının yalan, iftira ve dedikodu siyaseti olduğunu bildirdi.
Kılıçdaroğlu'nun dünyadan bihaber olduğunu, gözünün önündekini göremediğini ileri süren Aydemir, "Keşke ana muhalefetin lideri daha geniş ufuklu olsa, daha geniş bakabilse. Meclisteki çalışmalardan bile habersiz. Onu görünce duyunca üzüldüm." ifadelerini kullandı.

 
Milletvekili Aydemir Aşkale’yi TBMM gündemine taşıdı
 
Aydemir, TBMM’de Erzurum ilçelerini örnek gösterdi
DİĞER HABERLER
Milletvekili Aydemir Aşkale’yi TBMM gündemine taşıdı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın ...
Aydemir: ‘Sorunları yarıştırmayız, çözümlerin peşindeyiz’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, AK Kadronun çözüm siyaseti izlediği, ...
Aydemir Meslek teşekküllerinin nabzını tuttu
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un tarihi ve coğrafi zenginliklerinin ...
 
Aydemir: ‘AK Belediyecilik şehre sevdadır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Belediyecilik; değerlere ...
Ak Parti Milletvekili İbrahim Aydemir Aşkale’de
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un Aşkale ilçesinde ...
Milletvekili Aydemir: ‘Lanetliyoruz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Mukaddesatımız kırmızı ...
 
Aydemir: ‘Dadaşça duruşa kurban oluruz’
Çat İlçesinde bir esnafın “Dükkanımın birkaç ay kapalı kalması önemli ...
Aydemir: ‘İnsanlık katillerini telin ediyoruz’
AK Parti Erzurum Milletvekili, TBMM Türkmenistan Dostluk Grubu Başkanı ...
Aydemir 2021 Erzurum yatırım programını paylaştı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘İman varsa imkan da vardır’ ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM