İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
1 Eylül 2018 Cumartesi - 17:51

Aydemir: ‘Erzurum kardeşlik coğrafyasıdır’

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Parti’yi ülkenin sigortası, Sayın Cumhurbaşkanımızı yeryüzündeki mağdur ve mazlumların hamisi bir Dünya Lideri olarak gören Dadaşlar, 2023 seferine ruh veren ve mana katan yüksek bir basiret ve ferasetin öncüsüdür.

Aydemir: ‘Erzurum kardeşlik coğrafyasıdır’

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Parti’yi ülkenin sigortası, Sayın Cumhurbaşkanımızı yeryüzündeki mağdur ve mazlumların hamisi bir Dünya Lideri olarak gören Dadaşlar, 2023 seferine ruh veren ve mana katan yüksek bir basiret ve ferasetin öncüsüdür. Tarihini kendi yazan yüce milletimizin ufkunda dadaşların özel ve güzide bir konumu vardır.‘ dedi. 


DADAŞLIĞIN İŞARET ETTİĞİ MEKKİ MANA 
Dadaşlık kavramının yalnızca bir mahalde yaşayan insanlara ait bir sıfat, bir şehir halkının ismi olarak değerlendirilmesinin haksız ve yanlış bir yaklaşım olduğu; Dadaşlığın, ruhunu Mekki değerlerden alan, yüksek ve ulvi bir duruşu vurguladığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Karaçoban’dan Aşkale’ye, Oltu’dan Çat’a, Hınıs’tan Tortum’a kadar Erzurumluluk dokusunu bu özel ve seçkin mana oluşturur’ kaydını düştü. 


‘BU TOPRAKLARDA ÖTEKİLEŞTİRMEYE YER YOK’ 
‘Erzurum tarihiyle ifade bulan, Anadolu Coğrafyasındaki tüm milli irade diriliş ve kaydedilen destanlarda müellifin dadaş olması bir tesadüf değildir. ‘ yorumunu yapan Milletvekili Aydemir, ‘Hiçbir ayırım ve ötekileştirmenin itibar bulmadığı ve topyekun bir yaklaşımla reddedildiği bu mübarek topraklarda kardeşliğin, birlik ve beraberlik imanının dışında hiçbir anlayışa yer yoktur. Bu anlayış dadaşlığı Milli irade tarihinde özel bir konuma taşımıştır ve taşıyacaktır.’ değerlendirmesini yaptı. 


AYDEMİR KARAÇOBANLI DADAŞLARLA BULUŞTU 
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum çalışmaları kapsamında Karaçoban ilçesinin konuğuydu. AK Parti ilçe Teşkilatı Başkanı Murat Derdiyok ve Yönetim Kurulu üyeleriyle buluşan Milletvekili Aydemir, ‘Siyasetin birleyici, birleştirici adresi AK Partimizin Karaçoban İlçe teşkilatını ziyaret edip, eser siyasetinin ilçeye nüfuzu için istişare ettik. Kanaatimiz o ki, Karaçobanlılar maceraya değil, hakikate yönelip AK tarzı belediye yönetimine taşıyacaklar.’ yorumunu yaptı. 


‘KARAÇOBANLILAR AK LİDERE MİNNETTAR’ 
Milletvekili Aydemir, ‘Karaçobanlı dadaşlar huzurun tadını çıkarıyorlar. Terörle mücadeleye sonuna kadar destek olduklarını söyleyen hemşehrilerimiz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ismi yüreklerimizde özel yere sahiptir. O’nun kalkınma ufku bizim için de hayati önemdedir” notunu düştüler. Bu hakim anlayış yüksek bir irfanın eseridir.’ dedi. 


KARAÇOBANLILARDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ÖVGÜ 
Karaçoban ziyaretinde, AK Parti ilçe teşkilatı mensuplarıyla mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere ilişkin değerlendirme ve tespitlerde bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Yaklaşan yerel seçimleri çok önemseyen Karaçobanlı kardeşlerimiz, Büyükşehir Belediyemizin ilçeye yaptığı hizmetlere, Sayın Sekmen’in yaklaşımlarına şükran duyduklarını söylediler. AK Parti’yi ülkenin sigortası diye tarif eden hemşehrilerimize minnettarız.’ diye konuştu. 

 
Aydemir, Pasinlerli Dadaşlarla buluştu
 
Milletvekili Aydemir’den Oltu buluşması
DİĞER HABERLER
Aydemir, Pasinlerli Dadaşlarla buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye’nin dış güçlerce ...
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir: “15 Temmuz Diriliş Destanı AK Liderin farkıdır”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “15 Temmuz’da ihanet odaklarına ...
Milletvekili Aydemir, Dadaşların dolar tepkisine ortak oldu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Dadaşların dolar tepkisine ...
 
‘Hüseyin Avni Ulaş Erzurum’un medarı iftiharıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dadaş kavramının ifade ...
Aydemir’den Anadolu vicdanı vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hınıs ilçesini ziyaret ...
Aydemir: ‘Yolumuz Alparslan Gazi'nin yoludur’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dadaşların bereket yüklü ...
 
Aydemir: ‘Kardeşlik davamızda kararlıyız’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Milli iradeye, her türlü ...
Aydemir: ‘Ak dava insana saygı davasıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Parti Türk siyasetinde ...
Üç Bakanlıkta Erzurum Gündemi
 AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Selami Altınok ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM