İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
29 Ekim 2018 Pazartesi - 22:40

‘Milli irade ‘İla’yı Kelimetullah İmanında Sadıktır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Cumhuriyet, yüce milletimizin varlık sebebi olan İla’yı kelimetullah için ‘nizamı alem’ anlayışının seçkin bir sonucudur.

‘Milli irade ‘İla’yı Kelimetullah İmanında Sadıktır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Cumhuriyet, yüce milletimizin varlık sebebi olan İla’yı kelimetullah için ‘nizamı alem’ anlayışının seçkin bir sonucudur. Yüce Milletimizin, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla kendi temelleri üzerinde yeniden dirilişi, muhteşem ecdadın ufkuna yürüyüşüdür.’ dedi. 
EMSALSİZ BİR YÜKSELİŞ 
Aydemir, ‘Cumhuriyetle birlikte vurgulanan gerçek, Türk milletinin Mekki kıymetleriyle birlikte küresel idrake belletilmesi, Akif’in ifadesiyle, ‘kimi hindu kimi yamyam kimi bilem ne bela olan istilacılarca yok olması beklenen bir büyük milletin kendi değerleriyle emsalsiz bir yükselişidir. Çanakkale’den Aziziye’ye Kut’ul Amare’den Sakarya’ya bir destan serisi halinde kaydedilen ila’yı kelimetullah imanının ifadesidir.’ yorumunda bulundu 
‘ÖLÜMÜ DE ÖLDÜREN RABBE SECDELER OLSUN’ ADANMIŞLIĞI 
Cumhuriyetin Kuruluşunun 95’inci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un imanı tarif eden, ‘Mümin -ki bilir gördüğü yekruze cihanın/ Fevkinde ne alemleri var subh-i bekanın’ kaydına yer veren Milletvekili Aydemir, ‘Cumhuriyet, nefsini hakka adayan bu yüce milletin, ‘Ölümü de öldüren Rabbe secdeler olsun’ adanmışlığıyla kendisini cihana vurgulamasıdır.’ ifadesine yer verdi. 
15 TEMMUZ HATIRLATMASI 
Cumhuriyet’in, Milli Şair Akif’in ‘Medeniyet size çoktan beridir diş biliyor/ Evvela parçalamak sonra da yutmak diliyor’ mısralarıyla vurguladığı küresel istilacı zihniyeti karşısında tarihte emsali olmayan milli irade kararlık ve dirayetinin vurgusu olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Yüce milletimiz bu ruh asaletini, AK Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkunda buluşarak 15 Temmuz’da bir kerre daha ortaya koymuş, vatanın birliği, devletin dirliği, milletin bütünlüğüne göz diken hainlere bu imanla tarihi bir ders vermiştir. ‘ dedi. 
ALLAH Ü EKBER GÖKTEN ŞEHİTLER 
Aydemir, ‘Akif’imizin ifadesiyle, ‘Yılmam ölümden, Yaradan askerim; orduma gazi dedi peygamberim/ Bir dileğim var, ölürüm isterim/Yurduma tek düşman ayak basmasın/ Amin desin hep birden Yiğitler/Allah ü ekber gökten şehitler/ amin, amin Allah ü ekber’ niyazından ayrılmayarak, yüce milletimizi vahdet ve tevhitte buluşturan aziz ecdadımızı minnet, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, aziz milli iradenin coşkusunu yürekten paylaşıyoruz.’ vurgusunda bulundu. 

 
Ekonomide Dadaş Kararlılığı
 
Aydemir’den Şener’e İHA tepkisi
DİĞER HABERLER
Ekonomide Dadaş Kararlılığı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Davamız, Sakarya’yı ayağa kaldıran davadır
Aydemir'den Yerel Yönetimde İstikrar Vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dadaşların abidevi feraset ...
Aydemir: 'Ak Belediyecilik Millete Sevdanın Ürünüdür'
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'AK Parti, Türkiye Belediyecilik ...
 
Aydemir: 'Cumhurbaşkanımızla İftihar Ediyoruz'
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Metin Akpınar ve Müjdat ...
Milletvekili Aydemir: "Akif'in Davası, Milli İradenin Davasıdır"
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "İlhamını Kurandan, üslubunu ...
Erzurum, Asım'ın Nesliyle Daha da Yükselecektir'
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ülke meselelerine sahip ...
 
Aydemir'den Toplumsal Vicdan Vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 3 Aralık Engelliler gününü ...
Aydemir: 'Öğretmenler, Devletimiz, Nimetimizdir'
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Milli kültürümüzde öğretmen; ...
Aydemir'den Tarımsal Eğitim Önerisi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ziraat ve Veteriner Fakültesi ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM