İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
17 Eylül 2020 Perşembe - 14:12

Milletvekili Aydemir: “Sağlık çalışanları birer kahraman”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum etabı alan programı kapsamında istişare, gündem değerlendirme, sosyal ve ekonomik beklenti, siyasi öngörü ve talep tespit çalışmalarının 6’ıncı haftasında sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Milletvekili Aydemir: “Sağlık çalışanları birer kahraman”

Covid-19 pandemi sürecinde ülke ve il genelindeki mücadele çalışmalarının takdir ötesinde bir başarıyla sürdürüldüğünü belirten Milletvekili Aydemir, Solakzade Sağlık Merkezinde Sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, gösterdikleri özveri, hastalara karşı sergiledikleri hoşgörü ve canlarını ortaya koyarak gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı müteşekkir ve minnettar olduklarını belirtti.
Milletvekili Aydemir, ‘Sağlık çalışanları; Doktor, Hemşire, Ebe, Sağlık Memuru, Hastabakıcı ve tüm unsurlarıyla hayatlarını riske atıp, hayat zerkeden kahramanlar. Solakzade Sağlık Merkezinde bu kahramanlardan bir kısmını ziyaret edip dertleştik. Hasta gönülleri kırmamaya özen gösteren bu yüreklere sahip çıkalım ‘ dedi.
Palandöken’de okul servisleri gündemi
Yüz yüze eğitimin tam olarak uygulanamaması sebebiyle işleri aksayan Okul Servisleri işletmecilerinin durum ve beklentilerini kaydetmek amacıyla işletmeci temsilcileriyle buluşan Milletvekili Aydemir, ‘ Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Sunar’ın duyarlılığıyla okul servis işletmecilerinin sorunlarını temsilci arkadaşlarla istişare ettik. Maliye Bakanlığımızın desteklerine teşekkür ediyorlar; salgın sürecinin uzamasından ise hayli dertliler. Tekliflerinin takipçisiyiz. ‘ açıklamasını yaptı.
Aziziye Belediyesi’nden Karz-ı Hasen
Aziziye Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Muhammed Cevdet Orhan’ın konuğu olan Milletvekili Aydemir, Belediyece yürütülen sosyal destek programı kapsamındaki bir etkinliğe katıldı.
Başkan Orhan’ın engellilere destek odağında gerçekleştirdiği çalışmalara teşekkür eden Milletvekili Aydemir, ‘İlahi Nusretin sırrı, Karz-ı Hasen. Karşılık beklemeden, dara düşeni dardan kurtarmak. Aziziye Belediye Başkanımız Sayın Orhan buna esaslı bir örnek sundu. Hediye ettiği akülü araç bir kardeşimizin hayatını kolaylaştıracak. Birlikte takdim nasibimiz oldu; Şükür. ‘ paylaşımında bulundu.
ERİHDER’de kültür, sanat ve tarih gündemi
Milletvekili Aydemir günlük çalışma programı düzeyinde daha sonra ERİHDER Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Başkan Nuri Toparlak’tan yürütülen etkinlikler hakkında bilgi alan Milletvekili Aydemir, ‘ERİH-DER’i ziyaretimizde hoş bir sürprizle karşılaştık. TBMM’nin 1. Döneminde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Erzurum Milletvekillerine verilen tarihi hüvviyeti haiz Türkiye Haritasını gördük. Başkanımız Nuri Toparlak Beyin “Tıpkı basımından hediye edeceğiz” açıklaması sevindiriciydi. Erzurum’un abide şahsiyetlerinden İbrahim Hakkı Hz.leri odağında ciddi etkin ve kapsamlı faaliyet veren; il kültür, tarih ve sanat ambiyansına değer katan ERİHDER yine bir ilki paylaştı. Erzurum adına minnettarız‘ dedi.
DABKON’dan Cumhurbaşkanına şükran plaketi
Milletvekili Aydemir günlük, Erzurum Alan Çalışmasının son etabında Doğu Anadolu Basın Konseyi(DABKON)’nin konuğu oldu. Doğu Anadolu Basın Konseyi Başkanı Selahattin Şener Erzurum Havalimanına 100 milyon TL’ye yakın yatırım harcaması yapılarak Cat3 Sisteminin kurulmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür edip, Milletvekilleri, Belediye Başkanları adına Milletvekili Aydemir’e şükran plaketi verdi.

 
Milletvekili Aydemir’den aziziye övgüsü
 
Milletvekili Aydemir, Pasinler’de incelemelerde bulundu
DİĞER HABERLER
Milletvekili Aydemir’den aziziye övgüsü
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, popülaritesi ile birlikte ...
Aydemir: ‘AK Dava, eser siyasetinin ifadesidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, AK Parti’nin yerel yönetimlere ...
Aydemir’den İstanbul’da ‘Erzurum istişaresi’
Milletvekili Aydemir, ‘Türkiye’nin neresinde yaşarsa yaşasın dadaş yüreği ...
 
Aydemir: ‘Erzurum’un başı sağ olsun’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un iki önemli değerini ...
Aydemir: ‘Tarihimiz şerefimizdir’
Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Tarihini zaferlerle tezyin; azamet ve ihtişamını ...
Milletvekili Aydemir’den Eser Siyaseti vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye’nin son 18 yılda ...
 
Aydemir: ‘1071 ruhuyla 2071’lere yürüyoruz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ecdadımız Alparslan’ın ...
AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Yaylalı, son yolculuğuna uğurlandı
Bir süre önce tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde ...
Aydemir: ‘Allah hayırlı ve uğurlu kılsın’
Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Yerli ve milli enerjide tarihi bir dönüm ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM