İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
29 Ekim 2019 Salı - 10:05

Aydemir: ‘Yolumuz, Hakka tapan ecdadın yoludur’

Aziziyeye dirilişimizi tasvir eden ruhun takdimidir. ‘ dedi.

Aydemir: ‘Yolumuz, Hakka tapan ecdadın yoludur’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Cumhuriyet, milli haysiyet ve vicdanın kaydı; milli iradeyi tarif ve tasvir eden değerlerin ifadesi; millete ait duruşun vurgusu; yüce milletimizin küresel tarihe damga vuran basiret ve ferasetinin tarifi; ‘Hakka Tapan’ ecdadın eseri; Çanakkale’den Aziziyeye dirilişimizi tasvir eden ruhun takdimidir. ‘ dedi.
MUAZZEZ ECDADIN MUHTEŞEM İZZETİ
Milletvekili Aydemir, ‘Cumhuriyet, ‘Tarihini kendi yazan bir milletin dirayeti: vatanın mübarek topraklarında sıra dağlar gibi duran şühedanın ruhaniyeti; nefsini ‘Şu ezanlar ki şehadetleri dinin temeli’ imanına adayanların savleti; devletin dirliği, milletin birliği, vatanın bölünmez bütünlüğünden taviz vermeyen muazzez ecdadın muhteşem izzetidir.’ teşhisini paylaştı.
YÜCE MİLLETİMİZ İNSANLIĞIN VİCDANINI UYANDIRMAYI SÜRDÜRECEKTİR
Milletvekili Aydemir, ‘Malazgirt’te Alparslan Gazi’nin duası, çağlar değiştiren Fatih’in İstanbul önündeki niyazı üstümüzde oldukça; Çanakkale’de Seyyit Onbaşının tevekkülü, Aziziye’de Nene Hatunun hakka teslimiyeti ufkumuz kaldıkça; asırlara ‘Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir" kaydını düşen milli izan ve idrakimiz dimağımızda durdukça, Yüce Milletimiz insanlığın vicdanını uyandırmayı sürdürecek, milli iradeye kefen biçmeye kalkışan iç ve dış ihanet odakları ebediyen hüsran içinde kalacaktır. ‘ dedi.
YENİ BİR DİRİLİŞ DESTANI
‘Yüce Milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, yeni bir diriliş destanı yazarak, asırlara yürüyüşünü sürdürüyor.‘ diyen Milletvekili Aydemir, ‘ Sayın Cumhurbaşkanımızın: ‘Nitekim, ülkemizin önünde kurulan tüm tuzakları, Allah’ın yardımı, milletimizin desteğiyle birer birer bozarak bugünlere geldik. İçinden geçtiğimiz bu önemli süreci de, cumhuriyetimizi bizlere miras olarak bırakanların vizyonuna uygun şekilde başarıyla neticelendireceğimize yürekten inanıyorum’ mesajı, bizim tarihi duşumuzun, 96 yıl önceki kararlılığımızın vurgusudur. Aziz Milletimize ufuk çizen liderimizin teşhis ve kaydını yürekten paylaşıyoruz. ‘ ifadesini kullandı.
CUMHURBAŞKANIMIZIN UFKUNDA KUTLU YÜRÜYÜŞ
Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkunda insanlığa barış ve huzur taşıma kararlılığını son dönemde bir kez daha ortaya koyduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Biz bölgemizde barış huzur ve adaletin tesisi için, insanlığa kanlı senaryolar yazanlara önce Zeytin Dalı uzattık. Beyaz güvercinli insanlık şarlatanları ders almadılar. Sonra, mazlumları, terör belasına maruz kalanları koruma adına, yaşlı, çocuk kadın demeden insanlığı katletmeye yöneltilmiş hainlere karşı mazlumların Fırat Kalkanı olduk. İnsanlığın kanından beslenen hainler, onlara destek vermeyi sürdüren, akbaba sembolüne sığınmışlar anlamadılar. Ve sonra mazlumların ahını dindirmek, terör ateşini söndürmek için Barış Pınarlarını yeniden canlandırdık. Pınar duru, verilen mesaj temiz ve aktır. İçenlere rahmet, onu kurutmaya kalkışanlara lanettir duamız.’ dedi.
GÜN DOĞMUŞ, GÜN BATMIŞ, EBED BİZİMDİR
Milletvekili Aydemir, ‘Çanakkale destanını yazanların torunları, ecdadının izinde tarihini yeniden canlandırıyor. ‘Yedi iklîmi cihânın’ duruyor karşında. Mehmetler cephede, kardeşlik, birlik ve beraberlik için nefsini adarken, insanlığın kanından beslenmeye alışmış olanlar ekonomimiz üzerinde yeni manipülasyon ve oyunlar tezgahlıyor. Gümrük oyunları, kur manipülasyonları, çelik tezgahlarının bu yüce milleti durduracağını sanıyor emperyalistler. Dün Çanakkale’de demiştik, bugün Barış Kalkanında Akifçe diyoruz ki:‘Kahraman orduyu seyret ki bu tehdîde güler!, Ne çelik tabyalar ister, ne siner hasmından;/ Alınır kal'â mı göğsündeki kat kat îman? /Hangi kuvvet onu, hâşâ, edecek kahrına râm? Çünkü te'sis-i İlâhî o metîn istihkâm.’ Diyoruz ki, onlar istemese de, ardımızdan ürüselerde bu kervan yürüyecektir.. Ezelden ebede. Allahın izniyle. ‘Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir/Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! Hakkın inayet ve yardımıyla. ‘ paylaşımında bulundu.
TEBRİK
Milletvekili Aydemir, ‘Aziz Milletimizin Cumhuriyetimizin 96’ıncı kuruluş yıldönümü gurur ve coşkusunu paylaşıyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyor; şüheda ve gazilerimize rahmet niyaz ediyoruz. ‘ dedi.

 
‘Dadaşlar Cumhurbaşkanımıza muhabbette müttefik’
 
‘3 Kasım bereket iklimine açılan kapının adıdır’
DİĞER HABERLER
‘Dadaşlar Cumhurbaşkanımıza muhabbette müttefik’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, tüm ülkenin olduğu gibi, Erzurum ve ...
Milletvekili Aydemir öğrencilere seslendi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Vatanın bölünmez bütünlüğü ...
Aydemir: ‘Şehitlerimiz, ebedi rehberimizdir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Kardeşlik imanımız; her ...
 
AK Parti Milletvekili Aydemir: “2020 Bütçemiz bereket saçacaktır”
AK Parti Erzurum Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi İbrahim Aydemir, ...
Aydemir Türkmenistan ziyaretini değerlendirdi
Dostluk Grubu olarak Türkmenistan’a yaptıkları ziyareti değerlendiren ...
Aydemir: ‘Yegane gücümüz mukaddesatımızdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Milletimize özel ve güzide ...
 
Milletvekili Aydemir Sırbistan ziyaretini değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliği ile Türkiye’nin lider ülke klasmanına ...
Milletvekili Aydemir’e kariyer ödülü
Protokol Dergisi 2019 Kariyer Ödülleri sahiplerini buldu. AK Parti Adıyaman ...
Milletvekili Aydemir Yakutiyelilerle buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımıza ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM