İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
22 Nisan 2021 Perşembe - 13:43

Aydemir: ‘Türkiye eski Türkiye, millet eski millet değil’

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’a sert tepki gösteren Milletvekili Aydemir, ‘ Türkiye eski Türkiye, millet eski millet değil. 15 Temmuz'u hep beraber yaşadık. Millet, bu tür söylemlere çok ciddi tepki gösteriyor. Bu nedenle haddinizi bilin." vurgusunda bulundu.

Aydemir: ‘Türkiye eski Türkiye, millet eski millet değil’

Aydemir’den Altay’a Sert Tepki
AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın bir televizyon programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik "Menderes benzetmesi" yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.
‘’CHP’nin kodlarındaki hal’
Milletvekili Aydemir, Altay'ın açıklamalarını "yürek burkan, geçmişe dönük acıları depreştiren ve utandıran kıvamsızlıktaki beyanlar" olarak gördüğünü belirtti. Altay'ın, merhum Adnan Menderes'in akıbetine atıfta bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı açıkta tehdit ettiğini dile getiren Aydemir, "Bu, CHP'nin kodlarındaki gizli olan ihtilalci, yıkıcı, yok edici ve vesayet odaklarıyla yürüyen halini işaret ediyor." diye konuştu.
‘Bindiğiniz dalı kesersiniz’
CHP'nin vesayet odaklarından bir beklenti içinde olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, siyasetçilerin böyle davranarak, bindiği dalı kestiğini vurguladı. Milletvekili Aydemir: "Sandıkta yenemediğinizi, Menderes'in akıbetini göstererek yok edeceğinizi düşünüyorsanız, aslında bu sizin yok olduğunuzu gösterir. Bu sizin yok olduğunuzu, hiçbir şey olmadığınızın, üretmediğinizin, bir proje geliştirmediğinizin ifadesidir. ‘ dedi.
‘Haddinizi bilin ‘
Milletvekili Aydemir, ‘Eğer millet adına hareket ederseniz siz zaten sandığı adres olarak görür, oraya yönelir, oradan sonuç almaya çalışırsınız ama bunlarda böyle bir maharet olmadığı için fırsat buldukça tehdide yöneliyorlar. Bunun adı siyasi ahlaksızlık, basiretsizlik ve erdemsizliktir. Yaptıkları hep bu olmuştur. Hayalleri hep cumhurbaşkanı ve başbakan asmakla geçmiştir ama Türkiye eski Türkiye, millet eski millet değil. 15 Temmuz'u hep beraber yaşadık. Millet, bu tür söylemlere çok ciddi tepki gösteriyor. Bu nedenle haddinizi bilin." diye konuştu.
‘Muhalefet ezberleri dillendiriyor’
Milletvekili Aydemir, "128 milyar dolarlık rezervin eridiği" iddialarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklık getirdiğini ancak bazı kesimlerin ısrarla anlamak istemediğini söyledi. Aydemir, "Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarına rağmen halen bu ezberleri dillendirmek, 'Biz ahmak, aptal pozisyonundayız. Bizim reseptörlerimiz kapalı, anlamıyoruz, algı düzeyimiz düşük' anlamına geliyor. Burada milleti temsil ediyorsanız kendi zekanızla alay etmemelisiniz. Kendi milletvekilleri bile 'böyle bir yalana gerek yok' anlamına gelen açıklamalar yapıyor. 128 milyar doların eridiği iddiası büyük bir yalandır. Bir proje geliştiremedikleri için yalana başvuruyorlar." ifadelerini kullandı.

 
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, gündeme ilişkin tespitlerini paylaştı
 
Aydemir: ‘Rabbim Milletimizi ebediyen aziz kılsın’
DİĞER HABERLER
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, gündeme ilişkin tespitlerini paylaştı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "128 milyar yalanıyla aslında ...
Aydemir: ‘Erzurum bir değerini kaybetti’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ‘Merhum Güllülü dadaş kıvamı ...
Aydemir Yeni Yasayı değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal ...
 
Aydemir TBMM’de Erzurum değerlerini paylaştı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum, doğadan tarihe, ...
Milletvekili Aydemir: ‘Şehitlerimizin ufkundayız’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dirliğimizi, birliğimizi, ...
Aydemir: ‘Hollandalı Wilders’i telin ediyoruz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP Parti Sözcüsü Faik ...
 
Milletvekili Aydemir: ‘Erzurum Vefa şehridir’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ...
Aydemir Erzurumspor Beşiktaş maçını gündeme taşıdı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de düzenlediği basın ...
Aydemir: ‘Türk Dünyası küresel vicdanı uyandıracaktır’
AK Parti Erzurum Milletvekili, TBMM Türkiye-Türkmenistan Parlementolararası ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM