İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
29 Haziran 2018 Cuma - 10:36

Aydemir kalkınma öngörülerini paylaştı

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 2023 hedefinde, 2 OSB’si, Teknokenti, Üniversiteleri ve tecrübeleriyle Erzurum’un bir sanayi kenti ve bölgesinde bir üretim merkezi haline gelme yolunda olduğunu belirterek, nitelikli eleman yetiştiren kurumların bu süreçte hayati önem taşıdığını söyled

Aydemir kalkınma öngörülerini paylaştı

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 2023 hedefinde, 2 OSB’si, Teknokenti, Üniversiteleri ve tecrübeleriyle Erzurum’un bir sanayi kenti ve bölgesinde bir üretim merkezi haline gelme yolunda olduğunu belirterek, nitelikli eleman yetiştiren kurumların bu süreçte hayati önem taşıdığını söyledi. 
YILDIZKENT NAFİZBEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ZİYARETİ 
Milletvekili Aydemir, Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, eğitimcilerle Hedef 2023 odağında istişarelerde bulundu. Okul Müdürü Ayhan Akbulut ve okul yöneticileriyle bir araya gelen Aydemir, eğitimcilerin sürece dair beklenti, öngörü ve tespitlerini aldı, teknik eğitim konusunda il vizyonu hakkında görüş alış verişinde bulundu. 
AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ 
Ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, Erzurum’un son 16 yılda aldığı yatırımlarla, sanayide kurumsallaşma odağında gerekli olan imkanlara kavuştuğu, pazar yeri ulaşım sorununun kalmadığı, hammadde konusunda devletin özel destek ve teşviklerle üreticiyi desteklediğini aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Sanayi oluşumu için mutlak gerek arz eden nitelikli eleman yetiştirilmesi konusunda teknik eğitim veren okullarımız, Erzurum’un geleceğine yön verecektir. Bu yolda ciddi bir emek ve performans sergileyen eğitim kurumlarımız ‘Sanayi Kenti Erzurum’ hedefinin mimarları olacaktır.’ yorumunu yaptı. 
AYDEMİR’DEN TARIMSAL SANAYİ YORUMU 
25 ve 26’ıncı dönemde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonlarında Erzurum’un tarımsal sanayi merkezi olması ekseninde tespit ve taleplerini paylaştıklarını, ilde Tarımsal Sanayi OSB’si kurulması için girişim başlattıklarını bildiren Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşlar olarak kararlılığımız bu şehrin bir sanayi kenti haline gelmesidir. Öncelikli sektörün tarım olduğu Erzurum’da bu sektöre yönelik sanayinin oluşması noktasında toplumsal duyarlılığımızı daha da güçlendirmeliyiz.’ dedi. 
DADAŞLAR SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNETTARDIR 
İlde performansı yüksek diğer bir alanın hizmetler sektörü olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel yaklaşım ve ilgisiyle Erzurum’un Kış Turizminde küresel literatüre damga vuran devasa tesislere sahip kılındığını ve dadaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minnettar bulunduğunu hatırlatan Aydemir, nitelikli elaman yetiştiren eğitim kurumlarının hizmet sektörüne ait altyapı sorununu giderdiğini, ilin bu alanda ülke çapında bir marka haline geldiğini ifade etti. 
AYDEMİR’DEN OLUMLAMA HATIRLATMASI 
İstişarede, pozitif düşünce ve enerjiye dair yorumlama yapan Milletvekili Aydemir, ‘Biz siyasette sorun değil çözüm üreten ve bunu sistemleştiren bir davanın mensupları olarak, Erzurum’un ekonomide olumlamalarla kendini ifade edebileceği, müsbet yaklaşımlarla lider il konumuna kavuşabileceğine inanıyoruz. Menfi yaklaşım ve vurgular kalkınma moralini düşürür, pozitif yaklaşım ise bir farkındalık oluşturarak, ilin değerlerine dönmesini ve sahiplenmesini sağlar.’ dedi. 

 
Aydemir: ‘Dadaşlık erdem, dadaş bilge demektir’
 
Aydemir: Dadaş mesajı: ‘AK Liderin ufkundayız’
DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Dadaşlık erdem, dadaş bilge demektir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un Türk-İslam Medeniyeti ...
Aydemir: ‘Türkiye temelleriyle buluşuyor’
Aydemir, ‘Türkiye, Önderimiz, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ...
Aydemir: ‘Dadaşlara minnettarız’
Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dadaşlar 24 Haziran’da yeni bir siyasi ...
 
‘İstikrar için Cumhurbaşkanımızın adı yeter’
Aydemir, ‘Dadaşların 24 Haziran Seçimlerine yüklediği mana çok önemli. ...
Aydemir: ‘Vakit vefa vaktidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Milli iradenin sandık başında ...
Aydemir: ‘Yüce Milletimiz için hayırlı olsun’
Aydemir, ‘Seçimlerle milli irade bir kez daha tercihini belirliyor. Her ...
 
Aydemir: ‘Ak önderle, ezberleri bozacağız’
Aydemir, ‘Ecdat ordu bayraktarlarının ocağı, AK dönem yatırımlarıyla Karayazılı ...
Aydemir: ‘AK Önderin yolunda sadığız'
Aydemir, ‘Ahmet Yesevi Hz.lerinin torunları, Alvarlı Efemin ahfadı, Alp ...
Aydemir: ‘Birlikten ayrılan indallahta mesul olur’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Alvarlı Efemin torunları, ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM