İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
13 Aralık 2022 Salı - 14:02

AK Partili Aydemir: "Vakıflar ve cemaatlerle gurur duyuyoruz"

"TÜRGEV, TÜGVA, Ensar, Hayrat, İlim Yayma Cemiyeti, Birlik Vakfı, İskenderpaşa Cemaati, Erenköy Cemaati, İsmailağa Cemaati, Menzil Adıyaman Vakfı, Hizmet Vakfı; bunların hepsi bizim şeref sayfalarımız. Onlarla gurur duyuyoruz" dedi.

AK Partili Aydemir:  Vakıflar ve cemaatlerle gurur duyuyoruz

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptığı basın toplantısı düzenledi.

"CHP’li milletvekili, Saadet Partisi’nin derneğine tecavüzle uğraşır anlamına gelecek şeyler söylüyor. Saadet Partisi Genel Başkanı bunu yutuyor"
Altılı masayı hedef alan AK Partili Aydemir, “Sözüm ona bunlar ortak. İçlerindeki kavgaya bakar mısınız: CHP’li bir milletvekili çıkıyor, resmen ortaklarının yan örgütü olarak çalışan bir derneği hedefe koyuyor. Anadolu Gençlik Derneğini hedefe koyuyor. Açıkça suçluyor bu derneği. Bunlar, tacizle tecavüzle uğraşır anlamına gelecek şeyler söylüyor. Saadet Partisi Genel Başkanı (Temel Karamollaoğlu) bunu yutuyor. Yazıklar olsun size. Ne adına yapıyorsunuz? Yerin altı var. Allah soracak bunların hepsini” diye konuştu.

“Vakıflar ve cemaatlerle gurur duyuyoruz”
Anayasa’nın 38. maddesinde yer alan, “Kimse, işlendiği zaman yürürlükte bulunan kanunun suç saymadığı bir fiilden dolayı cezalandırılamaz; kimseye suçu işlediği zaman kanunda o suç için konulmuş olan cezadan daha ağır bir ceza verilemez” ifadesini ele alan Aydemir, “Ama Meclis kürsüsünde CHP milletvekili çok açık bir şekilde çıkıp vakıfların isimlerini sayıyor ve hepsini suçlu ilan ediyor. Bu vakıfları özellikle paylaşacağım: TÜRGEV, TÜGVA, Ensar, Hayrat, İlim Yayma Cemiyeti, Birlik Vakfı, İskenderpaşa Cemaati, Erenköy Cemaati, İsmailağa Cemaati, Menzil Adıyaman Vakfı, Hizmet Vakfı. Bunların hepsi bizim şeref sayfalarımız. Onlarla gurur duyuyoruz. Onlar gençliğimize insanlarımıza, insanlığımıza hizmet ediyor” diye konuştu.

"Siyasetin içinde bulunduğu debelenme halinin, altılı masayı nasıl zelil ve alil duruma düşürdüğünü hep beraber fikir edelim"
Aydemir, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın 6 yaşındaki çocuğa istismar davasında olaya müdahil olduğunu ve ne yapılması gerekirse yapıldığını ifade ederek, “Bu haberi ilk defa yapan bile çıkıyor Halk TV’de devlete hükumete teşekkür ediyor. Siz bunun üstüne tepiniyorsunuz. Üstelik bunu yalan ve iftira ile yapıyorsunuz. İçlerinde bir birliktelik yok. Saadet ile CHP’de gördük bunu. Nasıl yürüyecek bunlar? Bunlar (Saadet Partisi) celladına açık pozisyondaki yapıyı ifade ediyor. İftira ve bühtan ile vakıfları lekelemeye çalışıyorlar. Hepimiz bunu bilelim, ona göre bir hareket tarzı belirleyelim. Siyasetin içinde bulunduğu debelenme halinin, altılı masayı nasıl zelil ve alil duruma düşürdüğünü hep beraber fikir edelim” ifadelerini kullandı.

 
Aydemir Dadaş İpçioğlu’nu gündeme taşıdı
 
AK Partili Aydemir: “CHP, genel başkanlarını adayımız budur diyemeyecek kadar korkan bir halde”
DİĞER HABERLER
Aydemir Dadaş İpçioğlu’nu gündeme taşıdı
AK Parti Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız sadece milletimize ...
Aydemir TBMM Genel Kurulu’na seslendi
TBMM Genel Kurulu’na seslenen Milletvekili Aydemir, Ziya Paşa’dan dadaşça ...
Aydemir’den Aşık Reyhani’ye vefa
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, parti ayrımı gözetmeksizin ...
 
Milletvekili Aydemir’den Erzurum’a müjde
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal ...
Aydemir Cumhurbaşkanlığı bütçesini değerlendirdi
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Cumhurbaşkanlığı ve Cumhurbaşkanlığına ...
Aydemir Sağlık Bakanlığı bütçesini değerlendirdi
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sağlık Bakanlığı 2023 yılı bütçesi görüşmelerinde ...
 
Aydemir: ‘Mühim olan, ufuk açmaktır’
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2023 yılı ...
Milletvekili Aydemir MSB bütçesini değerlendirdi
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Savunma Bakanlığı 2023yılı bütçesi ...
Milletvekili Aydemir: “Türkiye yüzyılı öğretmenlerin eseri olacaktır”
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, “Değerlerimizi nesilden nesle aktaran, ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM